• (bkz: kardeş pazar günü izniniz yok mu)

    debe editi: 15 mayıs 2015 renault işçileri direnişini unutmayın, işçiler hala grevde ve çok daha büyük bir kitleyle haklarını aramaya devam ediyorlar. eğer imkanınız varsa yemeksepeti üzerinden yiyecek gönderebilirsiniz, nitekim en son kumanyalarla idare etmeye çalışıyorlardı. bursalı arkadaşlar işçilerin yanına destek olmaya gidebilir, uzaktaysanız internetten manevi desteğinizi sunabilirsiniz. facebook'ta kaç like alıcam diye düşünmeyin farkındalığı artırmak paha biçilemez. :)
  • yancı sabah'ın haberidir. allah bir derse inanırım, onun dışında hayırlısı be gülüm.
  • ya şimdi kim bulacak eski entry leri . dolar 2,75 gibiyken ne demişim . yaz geldiği için dolar 2,75 2,55 arasında gider gelir en çok . fed faiz arttırdığı gün seyreyle gümbürtüyü. ayrıca sizin maaşlar dolar üzerindendir galiba . eylül gibi hareket başlar.
    bir de bir dangalak takımı var . borsa üzerinden ekonomiyi tarif ediyor . yükseldi dediği ne . bankalar endeksi . biz ne diyoruz . bankalar türkiyeyi sömürüyor . yabancı bankalara ülkeyi kim sattı . yabancı kökenli akp lobisi
  • milyonlarca insanın kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemediği,kimisinin dayanamayıp intihar ettiği bu duruma kriz demek için büyük şirketlerin batmasını mı beklemek lazım?
  • sabah ve yalkaların tuzu kurip içiyorlar,onlara hayat güzel,iktidar ellerinde çalıyorlar,soyuyorlar sürekli zenginleşiyorlar,ama onların bu pembe dünyalarında göremedikleri kriz halkı fena vurdu,halk zorda,seçimlerde durum daha da netlik kazanacak.
  • götünü dışarıdan gelip bankaya yatacak ve faiz ödeyeceği paraya bağlayan akp tetikçisi gazete beyanatıdır.
    o kadar acizsiniz ki, aman gavur para getirsin bankaya koysun, o parayı banka kredi olarak dağıtsın millete, ortada para gezsin, bizde gavura faiz ödeyelim diyorsunuz..

    allah olsa da akıl fikir verse size.
  • suriye olayında suudilerin sünni büzüktaşı rolünü oynadığımız için kendilerinden gelen "kaynağı belirsiz" sıcak benjaminler ile döviz açığı bypass edildiği için ak sığırların bitti sandığı kriz.
hesabın var mı? giriş yap