• başlığın 2003 yılında filan yazılmış ilk entry'lerine bakınca gözyaşımı pıt pıt akıtan yıl olmuştur kendileri. çok da bir şey ummamıştım öyle allah için ama bu ne be kardeşim! aşktan da, sağlıktan da, paradan da olduk...
  • yiğit çıtak'ın yeni albümünün adı. buradan dinleyebileceğiniz 2020 nin ender güzelliklerinden biri.
  • büyük ölçüde insanların yediği boklardan dolayı suçlanan yıl. aynen bütün şanssızlıklar 2020'yi buldu yav değil mi? ben ise bu yılı dünyadaki büyük değişimlerin öncüsü olan bir yıl olarak görüyorum.
  • benim nedense artık umudumu yitirmeye başladığım sene bu seneden sonra tüm insanlığın götü birdaha doğrulmayacak gibi geliyor nedense tamam bu hastalık elbet bitecek belki haftalarca senelerce sürecek ama bitecek tv'de izlediğimiz işte bunlar hep bilgisayarla yapiliyor dediğimiz herşey sanki yavaş yavaş gerçekleşiyor ama bize tuhaf gelmemeye başlıyor çünkü o filmler sayesinde normalmiş gibi geliyor...oysaki ne umutluydum aralık 2019'da..2020 ile ilgili ne hayaller kuruyordum.
  • yarısı geçti bile.

    ne yaptım?

    evde oturdum.
    ellerimi yıkadım aklıma geldikçe.
  • 2003’te ne hayaller yazılmış... ilk türk astronot çıkacağı yıl filan yazılmış. hiç kimse el yıkama
    üzerine bir yıl olacağına hayal edemezdi...
  • küçükken 2020 olduğunda hep ölmüş olacağımı sanıyordum. o kadar fazla geliyordu ki o zamanlar. ama şimdi bu zamanları yaşayınca, yıl başladığından beri savaş, deprem, salgın yakamızdan düşmedi. her ay sürekli bir durumla sınandık. bir an önce salgının geçmesini, eski özgür günlerimize geri dönmeyi niyet ediyorum.
  • muhtesem bir yil. salgindi pandemiydi bir kenara birakirsak uzunca seneler sonra gercekten kendim oldugum, huzur buldugum, dingin ve keyifli oldugum bir yil oluyor. hayatim icin guzel seylere gebe, o yuzden bu sancilari bundan eminim. gelecek o sonsuza kadar mutlu yasadilar gunleri icin.
    yirmi yedinci yasimi yasarken bu kadar keyifli olacagimi, gece yastiga basimi gulumseyerek koyacagimi, hayatimi cepecevre sarmis bu tatmin duygusunun harikaliginin tadina boylesi varacagimi hayal dahi edemezdim.
    kalan 7 ayinda da sevgilimi, isimi, ailemi ve sagligimi en iyi sekilde devam ettirmeyi diliyorum. <3
  • written by stephen king
    directed by quentin tarantino
    ...
  • hayatımın en ekşınlı yıllarından biri.

    yılın ilk günlerinde ensemde lenf nodu mu ne sikimse ondan çıktı, günlerce hastanelerde koşturdum tümör falan mı diye, neyse ki değilmiş.
    kızın biriyle mesajlaşırken “kahve yaparken seni izlemek zevkli olacak” yazdığım için tacizle suçlandım, lgbti konulu etkinliklere gitmem yasak.
    şubatta tam hayallerimdeki iş diyebileceğim bir işe başvurdum, tam el sıkışılacakken trans olduğum anlaşıldı ve iş bozuldu.
    bu arada anksiyete ataklarım yeniden başladı ve tekrar ilaç tedavisine başladım.
    martta mastektomi olacaktım corona yüzünden ertelemek zorunda kaldım.
    nisanda kpss yds ve ekpssye girecektim üçü de ertelendi.

    yine de şikayetçi değilim, hayat sürprizlerle dolu ve ben sürprizleri severim.

    edit: kpss önceden de nisanda değildi zaten. karıştırmışım.
hesabın var mı? giriş yap