• son günlerin gözde terör örgütüdür ve malesef sempatizanları oldukça fazla. daha önce hiçbir şekilde felaket yaşamamışız gibi, on yılda bir pandemi yaşanmamış, daha önce deprem, tsunami vs vs yaşamamışız gibi sanki tüm bu olaylar tek bir yıl içerisinde gerçekleşmiş gibi davranmayı seven üyelerden oluşur.

    bu terör örgütünün sempatizanları ve üyeleri arasında ortak bir payda daha var; kibir! o kadar kibir ki, hastalıkların, virüslerin, doğal afetlerin insan öldürücülüğü ve felakete sürüklemesi insanoğlunun sorumsuzluğundan kaynaklandığını düşünmezler.

    antartikada, -50 derecede yıllarca çıplak bir vaziyette soğukta kalmışçasına tüm ısıtıcılara abanarak; mevsimleri etkilediğini, kaynakların içine ettiğini düşünmez.
    ağaç katliamları, emisyon ve karbon ayakizinin ekolojiyi mahvettiğini düşünmez, bu etkenlerin de doğal afetlerin daha da etkili hissettiğini aklından bile geçirmez, insanoğlunun daha da sorumsuz davranması, tüm dünyayı pandemiye ittiğini de göremez.
    tek gördüğü 2020 ama. biz bir bok yapmıyoruz. eksiksiz, yanlışsızız ama 2020 kaka. 2020 pis.
  • tek sorun 2020 de olmamız zaten(!) yoksa surda 15 gün kalmış biraz daha dayanın bir gecelim 2021'e herşey mükemmel olacak(!)
hesabın var mı? giriş yap