• fenerbahçe ülker için ölüm kalım maçı. eğer bu maçta cantu'ya yenilir, üstüne bilbao caja laboral'i yenerse eleniyoruz.
    cantu kendi sahasında hiç mağlubiyet almayan bir takım, normalde de çok iyi üçlük atan bu takımın kendi evlerinde de çekinmeden bol bol üçlük atacaklarını düşünüyorum, sahaya direkt kazanmak için çıkacaklar gayet hırslı ve inançlı. fenerbahçe savunmada da hücumda da extra şeyler yapmalı. son maçtaki gibi yine emir'in bireysel performansına bakmamalıyız.

    maçla ilgili en olumsuz durum ise maalesef ömer onan'ın yokluğu. onun yerine oynayacak oyuncu elbet bulunur, marko tomas oynar, engin atsür oynar. ama ömer hırsı ile kazanma arzusu ile takımı sürükleyen kişiydi. bu maç kaptansız çok zor geçecek.
  • tam anlamıyla zurnanın zırt dediği an ya da dananın kuyruğunun koptuğu an olacağını inandığım maç.fenerbahçe ülker'in mutlak galibiyet alması şart.ancak son haftalardaki dengesiz oyunu bence bu maçı kaldırıcak düzeyde değil.artık takımın toparlanması ve cantu takımının sınırsız üçlük atabilme yetisine karşılık verebilmesi lazım.
  • öncesine fenerahçe ülker'in 3, cantu'nun 4. sırada olması rağmen, cantu'nun sahaya top16'yı garantilemiş bir şekilde çıkmasıyla ikili, üçlü, dörtlü averajların enteresanlığını gösteren maç. ayrıca fenerbahçe ülker'in gruptan çıkma ihtimali an itibariyle %75'tir. http://mucahitsarnik.blogspot.com/…r-yenilmedi.html
  • tanju okan - koy koy koy eşliğinde beklediğim maç. ya tamam ya devam maçı. diğer deyişle el sikiyle gerdeğe girmemek için almamız gereken maç. bunun lanet örneklerini çok yaşadığımız için söylüyorum alın gelin lan şu maçı!
  • şöyle bir izlenim uyandıran maç:

    top 16 da bu iki takımı da sikerler.
  • ilk devresi 31-31 sona erdi.
  • sene olmuş 2012, hâlâ denis marconato'dan sayı yiyoruz.

    rakip ilk yarıda komple dış atışlardan skoru korurken fenerbahçe ülker henüz istediği dış atışları bulamadı. bu böyle gider mi? gitmesin bir zahmet.

    + fenerbahçe ülker'in kazanması gereken maçtır.
  • olympiakos ve bilbao kazanırsa, fenerbahçe de 1 sayı farkla kazanırsa grup lideri olarak üst tura çıkıyor. 1 sayı farkla kaybederse, gruptan çıkamıyor. her açıdan çok enteresan bir maç.
  • bilbao, caja laboral karşısında devreyi 40-34 önde bitirmiş. o maçı bilbao kazanırsa biz ya 1. ya da 5. olucağız. hele de bu cantu maçının böyle çekişmeli gideceği düşünülürse 1 sayı bile bizi 4 sıra ileri ya da geri atabilcek seviyede. böyle bir tablo eşine az rastlanır seviyede.
  • nedense ucuncu ceyrekte defans yapamiyoruz. durmadan sayi yiyoruz. atiyoruz da eywallah ama daha az yememiz lazim. attigimizdan cok yiyoruz kisaca.
hesabın var mı? giriş yap