• bugun yapilan canli haber yayininda cnn turk muhabirinin provokasyon amacli sordugu “tedbir aldiniz mi?” sorusuna “ne tedbiri?” diye sorarak israr eden, oyuna gelmeyip “25 yildir istanbul’u yonetip tedbir almayanlara bu soruyu sorabilirsiniz. biz bu sorunlari cozecegiz” diyerek kapak yapmis, golu aglara gondermistir.

    sicagi sicagina afet bolgesine giden bir belediye baskani gormusler mi son 20 yilda istanbul’da? sormak lazim.

    bu bile isinin ne kadar basinda oldugunu, sorunlarla yuzlesebildigini ve halkin yaninda oldugunu gosterir.

    ama iyi oluyor, mesela riva diye tutturdular, dsi sorumluluğunda, yıllardır el değmemiş.

    ekrem başkan ekip gönderdi, bölge halkı yıllardır "ilk defa buraya ekip geldi" dedi. yapmadıkları ne varsa ekrem başkanı suçluyorlar, o da ilgileniyor, böyle böyle %70 yapacaklar.

    ilgili video: https://twitter.com/…tatus/1275463760182902784?s=21

    video silinirse diye haber linki: https://www.aykiri.com.tr/…u-nu-kizdiran-soru/3266/

    edit: adam zaten 38 nokta tespit ettik diyor, hala burada gelmis yer ornegi versin, genel konusmasin diyen var, once ogrenin. ki ilk defa kurbagalidere’de, eminonu’nde, uskudar’da somut adimlar atildi iski tarafindan.

    edit 2: “25 yili bahane olarak kullaniyor” diyenler olmus. bahane olarak kullanmiyor. sorulacak soru var, sorulmayacak soru var. sanki adama otobusleri virusten dolayi dezenfekte etmiyorsunuz demisler de baskan da 25 yildir dezenfekte mi ediyorlardi demis gibi yorum yapiyorsunuz. 25 yilda yapilmayanin 1 yilda tamamlanmasini bekleyip ima edersen cevap yersin.

    edit 3: isteyenler bu durumlara yol acanlarin neler yaptigini tekrar hatirlamak isterse pazartesi yayinlanan yolumuz uzun belgeselini izleyebilir. ben cok sevdim, ekrem baskanin ilk adaylik surecini cok bilmiyordum ogrendim ve yapilan seyleri unutmaya baslamisken tekrar hatirladim. unutma, unutturma! https://youtu.be/ycfryz3ki_s
  • dünyanın en haklı cevabını vermiştir. sorunların üstesinden geleceğiz sözüne inancım tam olmakla birlikte bunca yıldır altyapı konusunda yaşanan sıkıntıları çözemeyen insanlara bu soruların sorulması en makul olanıdır.
  • kolpacı cnnturk ün sıradan bir rezil olma ritüeli.
  • tedbir aldınız mı sorusuna ne tedbiri diye cevap vermiş kapak yapmış? oldu tek tek sorsun muhabir su tedbiri aldınız mı? bunu aldınız mı? peki o tedbiri aldınız mı? adam gibi cevap ver sunları yaptık tedbirler bunlar de? tam bir sark kurnazı siyasetci gibi, yanıt vermek yerine 25 yıldır yonetemeyenlerin bilmem ney bıkbık..
  • cevap değil kapaktir.
  • cnn türk'ün kendini her aleni belli edişinde mutlu oluyorum. cnn türk artık ntv,habertürk,haber global konumunda bile değildir.

    muadilleri; a haber ,beyaz tv, ülke tv , akit tv, kanal 24 , tvnet, ulusal kanal'dır.
  • nasıl bir tedbir? çarpı 2 + yağmuru durduramayız biliyorsunuz ki.. şeklindeki cevabıyla şahsımı güldürmüştür. şahsım derken ben olan şahsım. diğerini güldürür mü emin değilim.
    "20-25 yıldır tedbir almayanlara bu soruyu sorabilirsin :) tamam mı?" cümlesi ile şık bir cevap vermiştir.
  • ses tonunu sevdigim muhabiri guzel ters kose olmustur.
  • sanki muhabir bilerek asist yapıyor ya da bir ihtimal geri zekali olabilir.
    25 senedir sormaya cesaret edemediğiniz sorulari 1 senedir görevde olan adama sor
    ne güzel istanbul bee
  • bursa'da sel felaketinden insanların öldüğünü daha yeni duyuyorum.

    ama istanbul'daki sel ülkenin gündemine oturmuş durumda.

    bakın bu çok tehlikeli, iktidar gündemi çok güzel manipüle ediyor. daha ne düşüneceğimizi, kim hakkında ne düşüneceğimizi iktidar belirliyor. iktidar ne isterse o konuşuluyor.

    bu çok tehlikeli, özellikle ekrem imamoğlu aleyhine binlerce propaganda makinesi çalıştırılıyor.
hesabın var mı? giriş yap