• akşener'in programı olmasından mütevellit ihtimaldir ki temel reyizin konuk olacağı canlı yayındır.

    ekşi sözlükten de sorular sorulmalıdır.

    edit: fatih portakal ilerleyen günlerde akşener'i ağırlayacağız dedi. hazır olun gençler.

    edit 2 : tam tahmin ettiğim gibi karamollaoğlu konuk.
  • temel reyiz bir sonraki hafta çıkar. akşener'in programa tek çıkar diye düşünüyorum. umarım akşener en gözde kurmaylarını da yanında çıkartır. iyi partide pırlanta gibi adaylar var ama çoğunun ismi medyada duyulmuyor bile. iyi partiye oy atacak kitle bile bilmiyor çoğunu. bu kişilerle çıksın programa. yanlarında durması bile yeterli olur.

    dosta güven düşmana korku sal topuklu efe.
  • temel karamollaoğlu'nun konuk olacağı özellikle madımak ve eskide alınan oylara nazaran nasıl başarılı olacağı iddiası ile ilgili zorlanacağını tahmin ettiğim program.

    ayrıca duyurulmadan önce ilk tahmin eden benim, alkışlayın lan!
  • yaşlı ve ofkeli
  • madımak konusunda suçlu olmadığını mizacının kurbanı olduğunu güzel bir şekilde anlatırsa iyi. eğer reytingler iyi olursa ak partiden çok oy alacaktır. çünkü millet ittifakı içinde ak partililere en yakın olan lider bu adam. bu adam kendini medyada iyi anlatırsa ak partiden çok oy alır. en azından aklı başındaki dindar kesim bu adama oy atabilir.

    ben 40 yıllık kemalist olarak bu adama sempati duyuyorum. süleyman soylu, numan kurtulmuş, devlet bahçeli, mustafa destici gibi satın alamadılar bu adamı.
  • saat 20.00'da başlayacak olan, temel karamollaoğlu'nun katılacağı yayın.
    kendisine altın tepside sunulan makam ve mevkileri, bu teklifin yapıldığı diğer tüm şahıslardan farklı olarak elinin tersiyle itmiş, iktidar ve medyanın açık hedefi olmayı göze alarak dik duruşundan taviz vermemiş olan temel karamollaoğlu'nu böyle bir programda izlemek gerçekten güzel olacak.

    seviyoruz seni temel dede.
  • temel karamollaoğlu‘nun şov yapacağı program. şimdi portakal düşünsün.

    edit: madımakta kalabalığı dağıtmaya çalışmıştır temel bey. inanmayan izlesin:

    https://twitter.com/…r_ce/status/998302796565876737
  • 20.00 de başlayacaktır.
  • hatirladigim kadari ile sivas' ta o kadar adam canli canli yanarken, yakanlari desktekleyen, savunan ve koruyan, bunu da 2 yil sonra berlin de ki spor salonunda diger rp li ekürileri ile, kendi sesi ile dile getiren, simdilerin balik hafizali vatandaslari tarafindan üzerine sosyalist ambalaji geçirilerek cumbaba adayi olarak isitilip tekrar piyasaya sürülen sahsina münhasir "beyefendi" nin katilacagi canli yayin olsa gerek !
  • şeriat dedenin sivas olaylarında ortamı sakinleştirmek istediği ortaya çıkalı çok oldu.

    iftira atmayın buyrun izleyin.

    not: inceci

    https://twitter.com/…grsz/status/998685217442488326
hesabın var mı? giriş yap