• yaşıyorsa yaşamak mıdır o dedirten kaza.
  • - vatandaşın biri bildiğin intihar etmiş. bu görüntüden başka ne çıkar bilmiyorum.

    - 12 yaşında bir çocukmuş. inşallah kurtulur.
  • aziz kocaoğlu denen vasıfsızın izmir’e hediyesi olan bir ucube ulaşım aracının vesile olduğu bilmem kaçıncı kaza.
    teşekkürler buzdolapçı.
    umarım ciddi bir durumu yoktur allah ailesine sabır versin.
  • 'ey izmir belediyesi bu kaçıncı kaza tramvay yolunda hiç güvenlik bariyeri yok insanlar dalgın olabiliyor,resmen plansızlığın ceremesini canıyla ödeyenler varvar.'

    hayatimda duydugum en sacma yorum bu olsa gerek. dunya'nin hangi ulkesinde, neresinde tramvay yolunda bariyer olur gosterde biz de bilelim.

    edit: hala bana orda burda var diye mesaj atiyorlar. arkadas tramvay sehir ici icin tasarlanmis, dusuk hizda giden ve mevcut yollarin uzerinden veya paralelinden giden bir aractir. hadi dunya'yi gormediniz. acin bir googla'a sorun. o da olmadi 150 yillik tarihi istanbul tramvayini gozunuzun onune getirin. gunde bir milyon yayanin yurudugu istiklal caddesinde yayalarin icinden gectigini belki hatirlarsiniz. oturup size dunya'nin farkli sehirlerden elli tane tramvay fotografi mi paylasalim illa.
  • acı ama maalesef yayanın suçu. ortalıkta trafik lambası veya yaya geçidi yok, yani orası yayanın karşıya geçmemesi gereken bir yer.
  • rezil bir ulaşım aracının sebep olduğu kaçıncı kaza ya da ölüm, sayamadım. hadi yaptın, bir engel bir uyarı bir şey koy dümdüz geçip gidiyor kodumun yerinde. yürek burkan kazadır.
  • - birader hadi dünya görmediniz, hiç mi google'a falan yazmadınız tramvay nasıl bir şey acaba diye? al amsterdam:

    https://www.google.com/…iqaw&biw=1920&bih=937&dpr=1

    bir de buradan yakın:

    (bkz: #137834872)
  • türkiye'nin raylı sistem ve güvenliğinde başarısız olduğunu gözler önüne seren kazadır. o tramvay hattını oluştururken etrafına güvenlik bariyeri, uyarı levhası koymak hiç mi aklınıza gelmedi?
  • yayanın suçunun yine tramvaya kesildiği kazadır.

    evet kaza kötü yalnız yayanın kendi suçu. tramvay yolunda bariyer olmaz. yeri gelir trafiğe dahil olur, yeri gelir araç yoluna kapalı yaya alanına bile girer.

    gözümle gördüğüm için söylüyorum, illa fotoğraf diyorsanız onu da atarız.

    yaya trafiği geçip makinenin önüne atlıyor. intihar ihtimalini daha yüksek bulduğum kaza.

    edit: verilen haberlere göre genç arkadaşımızın sahile koşarken dalgınlıkla görmediği yönünde. o zaman ailesinin ve eğitim sistemimizin büyük suçu; doğru trafik eğitimi verilmemesinden mütevellit. eğer kızımız kurallara kulak asmadıysa yine kendi suçu. acil şifalar diliyorum kendisine, hayati tehlikeyi atlatamadığı yönünde haberler var.
  • metro ya da izban'da arıza kaynaklı gecikmeler oluyor ya hani. onların çoğunun intihar olduğunu biliyor musunuz?

    tramvay yolundan karşı karşıya geçerken dikkatsizlik ya da dalgınlık diye bir şeyin olma ihtimali çok ama çok düşük. ülke açık tımarhaneye dönüşüyor. zaten mutfak yangın yeri. geleceğe umutla bakabilen kaç kişi kaldı? mültecisi bir yandan hakkını arayan herkesi aşağıya çekme çabası diğer yandan. gençlerin geleceğini çalanlar mutlu mu? pudra şekerine ülkeyi satanlar mutlu mu? gavura vurur gibi mührü basanların içi rahat mı?
hesabın var mı? giriş yap