• konuk sanatci olarak muslum gurses i bekledigim konser. olmaz olsun boyle organizasyon dedirtir.
  • kim ne derse desin, çok sevdiğim iki adamın birbirlerinin şarkılarına neler katacağını merak ederek gideceğim, şimdiden çok heyecanlandıran konser.
  • teoman'in bir günlügüne türkiye'nin en iyi sarki yazari koltuguna oturacagi konser. (bkz: 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami)
  • bülent ortaçgil'in, teoman'ın şarkılarının** ... koduğu bir konser oldu kısaca.
  • büyük bir bölümü hatırda kalır bir müzik ziyafeti olan konserdi.bazı bölümleri ise ufak hasarlarla atlatıldı.kalan kısımlar ise heyecandan* veya başka sebeplerden birhayli aksadı.değirmenlerde metronom arayışı, bir tek sen yalanı- zamparanın ölümü medleyinde büyük bir keyif vardi salonda*.büyük ölçüde baki duyarlar'ın yaptığı düzenlemeler muhteşemdi.
    'bülent ortaçgilin bir şarkıya katabilecekleri' şeklinde bir başlık açmaya sebep olabilecek güzellikte yorumladığı teoman parçaları*** dinlenilen şık bir konserdi kanımca.
  • beklediğimden daha güzel bir kimyanın oluşturulduğu, 3 aydır üzerinde çalışıldığının söylendiği konserdi.
  • son günlerin ırzına geçilmiş şarkısı sensiz olmazın teomanın ağzında bir kez daha tecavüz edilişini izlediğim konser.teomanın her konserde elinden düşürmediği ve sponsor reklamı için içtiği bira ve ikide bir sahne arkasına gidip bi sigara yakıp geri dönmesine prim veren seyirciyi de hiç anlamadım.biz bu "sahnede çok rahatım ben abii..." triplerine liseden önce prim verirdik.kısacası sinir oldum.ancak bülent ortaçgil rüzgar gülünü sanki kendi yazdığı bir şarkıymış gibi çaldı söyledi.ona da hayran kaldım.ezcümle bülent ortaçgil iyiydi.teoman pelte gibiydi,yumşadıkça parçalandı,parçaladı.(bkz: paramparça)
  • hoş bir tecrübeydi. "gönülçelen"deki cok sevdigim bir yalandin dizesi yine sigara yakma isteği uyandırdı, ve belki de onu üzerimde bir yerlerde söndürme. "o" beklenmedik yaşlarla doldurdu gözlerimi. teoman "eylül akşamı"na fazla çalışmamış olsa da üstadın şarkılarını çok güzel söyledi kanaatindeyim. gölgede kalmış teoman şaheserleri "sessiz eller" ve "yollar" da gecenin sürprizleriydi.
  • sahnede rahat numarası mı yapmaya çalışıyordu bilinmez ama çok heyecanlıydı teoman. çok hata yaptı. en azından özür dilemesini bildi. ağzını açıp iki kelime etmeye bile içkileri birer birer yuvarladıktan sonra cesaret edebildi. ama o zaman da biraz fazla saçmaladı. provalarda bir sigara yakıp kendi şarkılarını dinlerken içinden abi ne güzel şarkı yazmışım deyişini anlatınca, teoman için artık hiç umut kalmadığına kanaat getirdim. sessiz eller'i bülent ortaçgil'den dinlemek, o güzelim kent ozanları albümünü hatırlamak hoştu. dinleyicilerin hep bir ağızdan sadece sensiz olmaz'ı söyleyebilmesine ise açıkçası ben onlar adına utandım. çıkarken bazı lavukların çok kötü konserdi çoşturamadı teoman dediği yönünde duyumlar aldım, kusuyordum, zor tuttum. konserin sonundaki bis esprisi iyiydi, hoştu da ortaçgil sahneden biran önce uzaklaşmaya çalışırken, teoman inatla şarkıyı söylemeye devam etti. biraz fazla kaptırmıştı sanki kendini. ama orada bulunduğumdan çok memnunum, herşeye rağmen değerli bir konserdi.
  • kaçıranlar için bu gece yuxexes'te teoman'dan "yüzünü dökme küçük kız" ve bülent ortaçgil'den "gönülçelen"in dinlenebileceği birliktelik... (izlenecek bölüm, dream tv - yuxexes için geçekleşmiş bir performanstandır)
hesabın var mı? giriş yap