• hasan hoca ilim yayma vakfı denilen bir vakıfta kalan 9 yaşındaki öğrenciye cinsel tacizde bulunulması olayı.
    ne zaman öğreneceksiniz çocuklarınızı tarikatçılardan korumayı?

    kaynak

    --- spoiler ---

    gaziantep'in oğuzeli ilçesinde ilçe milli eğitim müdürlüğü'nden izinsiz faaliyet gösteren hasan hoca ilim yayma vakfı yatılı eğitim yurdunda kalan b.e.k.'ye (9) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kurs hocası e.k. (24) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---

    ilçeye bağlı körkün mahallesi'nde, 2 gün önce jandarmaya başvuran h.k., torunu b.e.k.'ya gittiği yatılı eğitim yurdunda kurs hocalarından e.k.'nin cinsel istismarda bulunduğu ihbarında bulundu. olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, e.k.'yi gözaltına aldı.

    işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli e.k. tutuklandı.

    --- spoiler ---

    edit: "e.k: suçlamayı kabul ediyorum. pişmanım, ilk defa böyle bir şey yaptım.

    (bkz: bir kereden bir şey olmaz)
  • bunlar babadan oğula nesil herhalde orospu çocukları
  • üstteki yazar hukuk yolu ile cezası verilecektir demiş muhtemelen kara mizah yapmış. zira hukuk,adalet olsaydı böyle birşeyi yapmaya yeltenemezlerdi bile.
  • vakıfları ne hâle getirdiniz orospu çocukları.
  • (bkz: akp iktidarı ve muhafazakar vakıflar)

    artık şaşırtmayandır. bir şekilde bu çocukları, akp'li belediyelerin fonladığı vakıflardan-yurtlardan kurtarmalıyız. acil!
  • abi herhangi bir şeyin isminde bilim yerine "ilim" geçiyorsa oradan uzak duracaksın. içeride "ilim" hariç her şeyle ilgileniyorlardır.
  • bireylerin suçlarını, kurumun politikası gibi gösterenlere lanet olsun.
    adam yargılanmış ve tutuklanmış. hasan hoca ilim yayma vakfı diye bir şey bilmiyorum ama cidden tiksindirici ettiğiniz ithamlar. atatürkçü bir vakıfta benzer bir durum ortay gelse hemen bireylerin eylemleri olurdu. bence tartışılması gereken daha çok 9 yaşındaki çocuğun vakıf yurdunda ne işi var.
  • şu yurtlardan, cemaatlerden ve vakıflardan bizi kurtaracakların allah yardımcısı olsun, temizlensin şu lanet oluşumlar artık bu ülkeden.
    şu orospu çocukluğunu yapanın yaşamasına da izin vermezler inşallah.
  • ilk ve ortaokul çocuklarını yatılı bir şekilde, aileden ayrı başka mekanda ve kişilerce eğitim almasının yasaklanması gerektiğini bize tekrar hatırlatan olay.

    bugünün teknik olanaklarıyla artık bilgiye erişim sorun olmaktan çıkmıştır. çocuklara eğitim köyde de, kentte de verilebilir artık. bu tür oluşumlar çocukları ailelerinden kopararak kendilerine hizmet ettirmek isteyen, tarikat ya da cemiyet kurmak isteyen oluşumların ekmeğine yağ sürüyor. böyle cemiyet ve tarikatlarda da sapık çok maalesef.
  • annesi babası boşanmış, vekaleti dedesi almış. muhtemelen ortada kalmış bir çocuk.
    ufacık çocukları bile koruyamayan devlet ne b.ka yarıyor? aaaaa ama yol yabdı. doğru.
hesabın var mı? giriş yap