• terorist cenazesindeki teroristlerin dagitilmasidir. olmasi gerekendir.
  • orospu çocuğu doğulmaz olunur.
  • ya ne olacağıdı devrimci kardeş?
    polise ateş et, yürüyüş yapıyorum diye keleşleri al, sonra? bişey olmamış gibi devrimciyim de devrimciyim.
  • polislerin karakola kadar çekildiği müdahaledir.

    devlet yönetmeyi age of empires, şiddet eylemini de kale yıkmak için mancınık yollamak sanan zeka özürlülere gelsin bu geri çekilme.

    çünkü durup dururken yargısız infazlar artarsa toplumun bir kısmı korkacağı gibi diğer bir kısmı nefrete boğulur.

    mesela almanya gibi ülkelerde polisin muhaliflerin evlerine girip taramıyor oluşu onların devlet geleneğinin daha eski ve profesyonel oluşuyla ilgili.

    evet terör artsın istiyoruz hı hı... dingiller sizi.
  • polise ateşle karşılık verdiğinin polisten başka tanığının olmadığı ' polis atışıyla öldürülen halk cephelinin' cenazesine polisin saldırısıdır.

    işte o polisler ki daha düne kadar kanka oldukları cemaatçi polislere operasyon çekmiş, teşkilat içindeki insanlara terörist demiştir.

    işte o polis teşkilatı ve askerlerin büyük bir kısmı düne kadar ergenekoncu, cemaatçi ilan edildi. operasyon çekildi.

    hafızası olmayanlar için hatırlatma; kendi askerine, ordusuna uydurma suçlarla tutuklamalar verdirmiş devlette yaşıyorsunuz.

    polisinizin bir kısmını yine polisiniz yalan suçlamalarla tutuklamışken komik oluyorsunuz.
    ayrıca terörist senin babandır.

    ışidçilere bak lan. kalkmış dünyanın terörist dediği ışidçileri savunanların sözleriyle gelmiş bana terör merör diyor köpek.
  • sosyal medyada devrim haberleri , sosyalist direniş platformu vs vs şeklinde yayın yapan kıçı kırık devrimciler salyalar akıtarak milis güçlerinin silahlı saldırılarını yayınlarken burada terör yancısı lavuklar yargısız infazdan bahsediyor.
  • sizin uzilerle nöbet tutan 2 polisi nasıl öldürdüğünüzün videosunu gördükten sonra dhkp-c'li olan herkesin öldürülmesi gereken cani adamlar olduğunuzu biliyoruz.
    (bkz: ağlamayın)
  • bir alevi olarak doğdum. akrabalarımın çoğu gazi mahallesinde yaşıyor ve cenazelerimiz her zaman gazi cem evinden kaldırılıyor. polisin orantısız güç kullanmasını destekleyen biri hiç değilim ama eli silahlı peçeli örgütlerinde varlığını kabul edecek kadar da faşist değilim. bir cenazenin korunması neden halk cephesine veya dhkp-c lilere kalsın ne demek koruyoruz ya aklım almıyor. kimi kimden koruyorsunuz? polis cenazeye saygı duymadı diyorsunuz da siz duydunuz mu?
  • hiç kimse bana "gezi eylemlerinde polislerin müdahalesine laf ediyordunuz şimdi de destekliyorsunuz bık bık bık diye konuşmasın çünkü olay çok farklı boyutlarda. burada bölücü şerefsizlerin ellerinde gerçek silahlarla, yüzlerini gizledikleri maskelerle yaptıkları eylemlerden bahsediyoruz. belki geri kalanların niyeti böyle olmayabilir ancak aralardaki bu şerefsizleri temizlemeden eylem yapmayın siz de arkadaşım. devlet büyükleri çıkıp televizyonlarda bas bas bağırdılar eylem yapabilirsiniz ancak maske ve silah istemiyoruz diye.
  • ülkede polis istediği adamı öldürme özgürlüğünü kaybetmesin. sokaklarda insanları istediği gibi dövsün, katletsin. isteyenlerin sevindiği müdahale.

    hayır ben bu gezi dönemi geziye destek olanları anlamıyorum hadi akitler için doğal bi söylem.

    ulan ülkede her şey normal olsa kim elinde keleş sokağa çıkar manyak mısınız? demek ki bir neden sonuç ilişkisi var bu işte.
hesabın var mı? giriş yap