• olayın başlangıç tarihi 9 temmuz 2023'dür. cumhuriyet'in yaptığı habere göre otoyol üzerinde yarışan otomobillerden biri yol üzerinde ilerleyen araca çarpıyor ve twitter'da @servusbastii kullanıcı adlı arkadaşımızın babasının ölümüne sebep olup annesini de yaralıyorlar. bugün ise olay günü hem otoyolda yarışıp, hem alkollü şekilde araç kullanan, hem de hiçbir suçu yokken bir insanın ölümüne sebep olan katillerin serbest bırakıldığını öğreniyoruz. biliyorsunuz ki türk adalet sistemi geçtiğimiz senelerde verilen tepkilere göre hareket etmeye başladı bu sebeple sizi tepki vermeye davet ediyorum. aşağıya olayla ilgili tüm kaynakları bırakacağım ve sizden babasını kaybetmiş arkadaşımıza ses olmanızı rica edeceğim. bu başlığı ne kadar yukarı taşırsak sesimizin duyulma ihtimali o kadar artacaktır, unutmayın ki orada o gün ölen siz de olabilirdiniz sizin babanız da olabilirdi ve katilleriniz şu an elini kolunu sallaya sallaya geziyor olabilirdi. lütfen destek olalım.

    twitter 1
    cumhuriyet gazetesi haberi
    video
    bilirkişi raporu
    adli tıp ve polis raporları
    alkol testi
    kamera kaydı
    instagram hesabı

    edit: sorulan sorular üzerine arkadaşımız adli kontrol şartı ile serbest kaldıklarını ayda iki kere imza atacaklarını söyledi şu anlık hukuki açıklaması böyle olduğunu belirtti
  • sosyal medya gücü ile umarım adalet yerini bulur.
  • adalet adalet,adalet. ekmek kadar su kadar elzem ,herkese.
  • türk hukuk sistemi cidden işlemiyor. bir can alıyorsun sonrasında da ise türk yargı sistemi hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.
  • yuh artık yuh.
  • büyük rezalettir. hukuk sisteminin hala ne kadar kötü işlediğini göstermektedir. sosyal medya videosundan bile bu çocuğun en az bir kaç yıl içeride yatması gerekirken, birisinin canını alıp 3 ay sonra serbest kalması nedir şaka mı?
  • işimizin sosyal medyaya, müge anlılara kalması ne acı. şahsın kalbindeki sönmeyecek yangın iyice harlanıyor.
  • öncelikle allah rahmet eylesin. bu adi mahluklar yüzünden hepimiz ve sevdiklerimiz için bir tehdit. bunların ıslah olması imkansız ve gün yüzü görmemeleri gerekirken 3 ayda salınmaları olacak iş değil. umarım adalet hızlı şekilde tecelli eder. etmezse bu it tekrar aynı şekilde sürmeye devam edecek ve masumların hayatını riske atacak.

    bu arada etrafınızda böyle aptallar varsa elinizden geldiği kadar mücadele edin. dediğim gibi terorist bunlar. geçtiğimiz sene ekibimdeki en iyi ve gelecek vaad eden arkadaşımı şirket arabası ile 220 km yaparak* ceza yedi diye tazminatsız işten çıkardım*. hem de eşinin doğumuna 2 ay kala. git kendini başka yerde öldür, eşini başka şirketin aracıyla dul bırak dedim. kendi akrabam olsa acımam, siz de acımayın.
  • "biliyorsunuz ki türk adalet sistemi geçtiğimiz senelerde verilen tepkilere göre hareket etmeye başladı bu sebeple sizi tepki vermeye davet ediyorum."

    çağrıya destek vermeye geldiğim olay. devlet şuursuza şuur verme kabiliyetini kaybetti.
  • otoyolda yarışan iki araç, ne yazık ki vefat eden bir baba, katilleri serbest bırakan bir adalet sistemi ve gerçek adaleti arayan bir evlat. hikayenin her parçası içler acısı.
hesabın var mı? giriş yap