• fetöcü furkan'ın terör entry'lerini silmekten imtina eden ekşisözlük'ün bugün türbanlı harp okulu öğrencisi başlığındaki entry'mi silmesi olayı. bir değil iki değil. kimse hakkında küfür, hakaret, olmamış bir şeyi yazmak yok. resmen fetö'nün kötülenmesi zorlarına gitmiş. emir pensilvanya'dan mı? cumhuriyet savcılığı konu hakkında bilgilendirilecektir.

    entry bu.

    ....

    fetö resmi kıyafeti türbanın türk silahlı kuvvetleri'nin başına geçirilmesi, türk düşmanları laik cumhuriyet ayarlarıyla oynamaya devam ediyorlar. bunu savunanlar hatırlamalılar laf söyletmedikleri sözde hizmet hareketi güya bir öze dönüş yaşatıyordu. 15 temmuz gecesi neye döndüklerini şaşırdılar. bunu savunanlar imam hatipleri kutsadılar. gördük millete bomba yağdırdılar. bunu savunanlar birkaç öfkeli genç dediler. gördük din kardeşi gençler mehmetçikleri yaktılar diri diri (tekbirerle). bunu savunanlar yıllarca biriktirdikleri kinlerini köprüdeki hiçbir şeyden haberi olmayan erlerin üzerine boşalttılar (boğaz köprüsü seçilmiş sahneydi). bunu savunanlar dahili bedhahlar. hayatları atatürkçülerin, kendi deyimleriyle laikçilerin uyarılarılarına kulak asmamakla geçti. her defasında faturayı millete ödettiler.

    şimdiyse kalkmış şu çirkin, bölücü, gerici tavrı millete yutturmaya çalışıyorlar. türk askeri değil tıpkı iran devrim muhafızı. çıkar kokusu.
    ...
  • (bkz: başörtülü kara harp okulu öğrencisi)

    aynı başlıkta başka bir konu olduğundan silinmiş olmasın?
  • konu hakkında gerekli adımlar atılmış, yargı yoluna başvurulmuştur. en başta bilinçli bir vatandaş ve sözlük kullanıcısı olarak üzerime düşeni yaptığıma inanıyorum. gel gelelim fetöcü ve ak troll'lerin hamisi ekşizsözlük benim küfür, hakaret ve ispatlanamaz bir şey içermeyen, ulusal basından derlenmiş konulardan derlediğim entry'lerimi -gg- yapıp silerken aşağıdaki provakatif başlıklara sol frame sansürü koymamakta bile. acaba geçtiğimiz haftaki deşifrenin acısı mı bunlar?

    (bkz: laiklerin cenazelerini imamlara yıkatması)

    (bkz: israil askeri mustafa kamalın putunu öpüyor)

    (bkz: atatürk'ün 15 yaşındaki kızla sevişmesi)

    (bkz: atatürk'ün 15 yaşındaki kızla ilişkisi iddiası)

    (bkz: laiklerin leşlerini imamlara yıkatması)

    (bkz: kemalist tehciri)
hesabın var mı? giriş yap