• muharrem ince ve temel karamollaoğlu'ndan sonra bir başka muhalif liderin ağırlanacağı canlı yayın. erdoğan muhtemelen katılmayacak. ama yüksek ihtimal akşener 6 haziran'da konuk olacak imiş. 30 mayıs'ta konuk olsa idi vaatlerini anlattığı güne denk gelmesinden dolayı akşener avantajlı olurdu.

    hdp eş genel başkanları pervin buldan ve sezai temelli'nin konuk olacağı canlı yayın.

    not: editlendi.
  • reytingleri alt üst edecek yayındır.
  • tıpkı muharrem ince'ye sordukları gibi pervin buldan ve sezai temelli'ye de onları en çok zorlayacak konularda sorular sorulmasını bekliyorum.

    mutlaka sorulması gereken sorular:

    --- spoiler ---

    1- abdullah öcalan'ı terörist olarak görüyor musunuz?

    2- pkk'yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?

    3- pkk'nın partinize silah zoruyla oy topladığı, oy zarflarının içinden kırmızı ip, kol düğmesi vb. semboller çıkan dönemleri parti tarihinizde kara bir leke olarak görüyor musunuz?

    4- özerklik hakkında ne düşünüyorsunuz, böyle bir talebiniz ya da hedefiniz var mı?

    5- her seçim döneminde pkk'nın sizden öte başka partilerin taşeronluğunu yaptığı görüşüne katılıyor musunuz?

    6- mustafa kemal atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz?

    7- çözüm sürecinde neler yaşandı, süreç kim tarafından hangi şekilde sabote edilerek bitirildi?

    --- spoiler ---
  • hdp nin cumhurbaşkanı adayı selahattin demirtaş devlet tarafından bizzat rehin alındığı için programa katılamayacak ama buna rağmen selahattin demirtaş haftalık 10 dakikalık konuşma hakkını bu programda kullanmak için başvuru yapmış.
    bakın bu bir dramdır. hangi fikirde olursanız olun , neye tapıyosanız tapın lakin 6 milyon insanın oyunu alan ve önümüzdeki seçimde bundan aşağı oy almayacağı kesin olan bir parti lideri kesinleşmiş hiçbir suçu olmamasına ve dahi ysk, demirtaş'ın cumhurbaşkanlığına aday olmasına hiçbir mani görmeyip adaylığını kabul etmesine rağmen hala sebepsiz , haksız , hukuksuz bi şekilde edirne f tipi cezaevinde rehin tutuluyor.
    umarım izin verilir ve 10 dakikalıkta olsa seçmenlerine bişiler anlatır. 5-10 yıl sonra bu olay bir ülke ayıbı olarak anlatılacak.
    selo
  • muhtemelen reyting rekoru kiracaktir, ozellikle de o 10 dakikalik bolumde.
  • pervin buldan ve sezai temelli'nin katılacağı, selahattin demirtaş'ın ise 10 dakika boyunca bulunacağı canlı yayın.
  • programin basinda kendine güvenen, korkak olmayan adaylar burada vurgusu yapilirsa daha cok sevinecegim. cünkü kendine güvenen baba yigit programa cikar, kendine güvenemeyen kimisi de korkudan sarayina pusar.
  • maalesef demirtaş katılamayacakmış.
    https://www.evrensel.net/…gi-iddiasi-dogru-degildir
  • ne konuşulursa konuşulsun, hangi sorulara hangi cevaplar verilirse verilsin, iş eninde sonunda dönüp dolaşıp şu soruda tıkanacaktır.

    - sizce pkk terör örgütü müdür?
    + kem küm hebele hübele

    ortalama izleyici : “e yuh be arkadaş şehrin ortasındaki onlarca bombalı saldırıyı arsızca üstlenen örgütü destekleyip de ne yüzle oraya çıkabiliyorsun?”

    edit: (program sonrası) evet şaşırtmayan bir sonuç oldu, özellikle pervin buldan “biz geldik ama boşuna geldik, asıl pkk ile konuşmanız lazım, biz de emir kuluyuz” tadındaki konuşmaları ile mide bulandırdı.
  • yayına bağlanacak mı selahattin demirtaş? üstte katılmayacağı söylenmiş. bilgisi olan var mı tam olarak?
hesabın var mı? giriş yap