• bunu yapan, piyanoya ding dong masasi diyen adamdir.
    edit inla
  • yeterince zaman ayıracak kişi için başarı ile sonuçlanacak eylem
  • her piyano çalanın konser piyanisti olması gerekmediğinden ötürü, istikrarlı çalışılırsa keyif verecek eylem.
  • (bkz: groundhog day)
  • bunu yapabilen
    hem zekâ
    hem feraset sahibi
    şahane bir insandır.
  • eger baska bir ensturman calmisliginiz varsa cok yerinde olabilecek sey. hali hazirdaki nota, solfej bilginiz, el goz koordinasyonunuz, ritim beceriniz ile 5 sene icinde cok iyi bir yere gelmeniz mumkun olabilir.
  • basarisizlik sansi hic yoktur bu eylemin. hersey basarili olmak icin yapilmayacagi ve hersey cetvelle olculemeyecegi gibi, olmadi sominede butun kis yakar piyanoyu tum aile isinir. 30 yasina gelmis adam heralde hayatin bir yaris olmadigini anlamistir.

    kont editi: 3 yilin var cocum.
  • kendine yetecek kadar piyano çalmayı başarmaktır. madem otuzundan sonra başladın, bile isteye bu işin içine girdin demektir. bütün bir çocukluğu, her seyahat sonrası babasının eve piyanoyla dönmesini bekleyen biri olarak son derece olumlu bir davranış olarak görüyorum. bir öğretmen emeklisi babadan piyano beklemenin komikliği var. o vakitler özel ders diye bir şey de yoktu ki benim memurum işini bilir olsun.ha ben bu yaştan sonra piyano öğrenmeye kalkar mıyım? yok. bazı şeyler çocukluk anısı olarak kalsın. her çocukluk hayali geç de olsa başarı hikayesine dönmek zorunda değil.
  • bu aralar yeniden yapmak istediğim şey. 8 sene çalıp başıma gelen ufak bir kazadan sonra ara vermek zorunda kalmıştım. şimdi de eski performansımdan eser yok ancak doğaçlamalar yapabiliyorum. demek istediğim şu dostlar: yetenek bu işin %20 sini oluştururken çok çalışmak ve azim % 80 ini oluşturuyor. eğer piano yu gerçekten çalabilmek istiyorsanız, akşam izlediğiniz programlardan, gezmelerden, ya da oyun konsollarından hatta internetten biraz feragat edeceksiniz. sakın gözünüz korkmasın. bir müzik aletini çalabilmenin verdiği zevk bambaşkadır. deneyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • ilk 2 ay 6 yaşında bir çocuktan çok hızlı ilerlediğiniz sonraki aylarda veledin sizi gelip gectigi dahada sonraları sizi "kırmadan" duzelttigi noktaya gelindigi aktivitedir.
    kesinlikle ögrenilir ama bir yerden sonraki ilerleme hızı (çok zaman ayırabilecek ve iradesi ziyadesiyle kuvvetli olanları bir kenara koyalım) yavaslayan yinede zevki azalmayan aktivitedir. ayrıca insanın ogluna gecilmesi de ayrı bir zevkmis kardesim.
hesabın var mı? giriş yap