• 31 mart 2015 elektrik kesintisisonrasında sözlük eşrafının takındığını gördüğüm durum.
    kendilerinin yaş ortalaması belirli bir düzeyin altında olduğu için zamanında ışıksız geçen geceleri, evlerin mum için ayrı bütçe ayırdığını bilmezler.
    12 yılda böyle bir şeyin ilk defa yaşanıyor oluşu büyük bir başarıdır, ama bok atmaya meraklı suserlerimiz bunu bir fırsat olarak görmektedir.
    ilk taşı en temiz olanınız atsın, hadi bakayım.

    çok sonradan gelen edit.elektriğin gitmesiyle bütün günü sikilen bir insan olarak tepkimi biraz ironik bir biçimde trolleyerek dile getirmek istedim ama, her sikim hıyar diyen için tuz sırasına giren sözlük eşrafının ne kadar ciddiye aldığını gördüm. bütün ülkenin elektriği gitti, öldü lan bütün ülkenin hayatı 12 saat, bi de adam bana 2 sayfa ciddi ciddi açıklama yapmış, mal mısınız olum siz?

    ülkenin anası sikiilrken troll'e laf yetiştirmeye çalışarak başlığı gündemin başına taşınmasında emeği geçen herkesin amına koyim

    o değil de, troll olmak çok zevkli lan
  • ayrıca genel ve lokal terimlerinin ne anlama geldiğini bilmeyenlerin sözlükten siktirolup gitmesini isteyen yazarların yaptığı olaydır.

    ilk taşı attım.
  • az biledir.

    bir sokak, cadde, semt, köy, ilden bahsedilmiyor.
    tüm bir ülkenin elektriğinin kesilmesinden ve ikna edici bir açıklama yapılamamasından bahsediliyor.

    ülke ve insanları zaten gergin. hayat yalan dolan olmuş, eskiden olduğu gibi mum yakıp oturamayacağız. biz de gördük mumlu geceleri. ama sene 2015. planlama, koruma, öneme yok, acil durum yönetimi yok.

    enerji bakanlığı'nın açıklaması "ay biz de şaşırdık" iken, bu başlık saçma olmuş.
  • pardon ya.

    hacı o zaman yokluk vardı da oluyordu.
    eee bu nasıl varlık şimdi ki?

    ya da şöyle sorayım şimdinin ne farkı var lan yetmişli yıllardan?

    abartıyı ben sikeyim sana bişi olmasın gardaş.
  • mum ışığında ailece oturulup sohbet edilen elektrik kesintisini, 2015'te ülkenin neredeyse bütün illerinde aynı anda giden elektrik kesintisiyle karşılaştıran zihniyet beyanatı.

    üstelik doyurucu bir açıklama yapılmamıştır ve ne zaman tam anlamıyla düzeleceği belli değildir.

    sizde fazla mum varsa annem birkaç tane gönderiversin dedi.
  • şöyle biraz geçmişe gidiyorum 1900'ler de ingiltere'de 2 günlük elektrik kesintisi olmuş. elektriğin fıtratında kesilmek var. ancak büyütüldüğü konusunda yazara ben de katılıyorum alt tarafı 6-7 saat elektriksiz yaşadık ne olacak değil mi? taş devrinde yaşayan insanlar elektrik kullanabiliyor muydu?
  • son 12 yılda elektriğin kesilmemesi şüphesiz akp'nin büyüklüğünü göstermektedir. ankara'da çankaya'da son 3 senedir belli aralıklarla kesinti olduğunu yok sayarsak tabi.
hesabın var mı? giriş yap