• nasa akıllı olsun;

    (bkz: ömer halisdemir)
    (bkz: zekai aksakallı)
  • ilk tepkiler adana adliyesi'nden gelmiş.

    (bkz: çekme ananı bacını sikeyim çekme)

    .
  • ilk başta görünce bi duygulandım hoşuma gitti gururlandım hemen like ettim falan. sonra her paranoyak türk insanı gibi noluyo ne alaka deyip merak edip hesaptaki diğer fotolara baktım. ny,boston,patagonya vs görüntüleri de var ama fotoğraf. istanbul baya boydan boya videoya çekilmiş.görüntüler harika bayıldım.iyice kafayı yedim heralde diye düsündüm. sonra geldim buraya baktım herkeste aynı endişe şüphe hali.ama bizi bu kadar psikopatlaştıran ,hiçbir şeyden keyif alamamıza sebep olan, çanak tutanlar umarım allah belanızı veriyordur. amin
  • --- spoiler ---

    türkiye darbeyle uğraşırken nasa istanbul'u uzaydan görüntüledi
    (....)
    yüksek çözünürlüklü görüntüleri ınstagram hesabından paylaşan nasa, videonun astronot jeff williams tarafından çekildiği bilgisini verdi.
    (....)

    --- spoiler ---

    kaynak; http://odatv.com/…aydan-goruntuledi-0408161200.html

    türk halkı darbeyle uğraşırken, tankların karşısına dikilirken, korna çalarak darbecilere göz dağı verirken; uzay istasyonunda yer çekimsiz ortamda testislerini sallaya sallaya avare avare gezen vatan millet hayini, bölücü, fötöcü, fetişist astronotun marifetidir. bir de bunların ülkesine "özgürlükler ülkesi" derler! bu herif delikanlı olsaydı, yahut uluslararası uzay istasyonunda tek bir yerli ve milli astronotumuz olsaydı, levyeyi kaptığı gibi mekiğe atlayıp istanbul'a iner, koruyucu kıyafetini yırtıp yırtıp tankların egzozuna sokup tank durdurur, sonra da mekiğinin kornasını çalarak istanbul semalarına demokrasi nöbeti tutardı.

    ayrıca dünya bu kalkışmayı kınamakta samimi ise istasyonun ismini "uluslararası 15 temmuz demokrasi uzay istasyonu" olarak değiştirir, bunu da eklemiş olayım.
  • sanki daha önce hiç cekilmemiş gibi gereğinden fazla abartilan durum.

    adamlarin incirlikte hava üssü var, daha ne olsun?
  • hahahah her boktan nem kapar olduk lan. oğlum adamların uzayda bulunma sebebi herseyin fotosunu çekmek zaten. uzayda foto qeyfi. cheeeseee
  • adam iki kıtanın birleştiği yer olarak yayınlamış biz ise darbeye bağlamaya çalışıyoruz. ruh sağlığımız ciddi olarak zedelenmiş. normalden uzaklaşıyoruz. sonumuz iyi olsun umalım.
  • istanbul durur mu yapıştırmış cevabı:
    "nasa bizi çekemiyorsa anten taksın."
  • komplo teoristi süper zekaları görmemize neden olmuş olay.
    nasa ilk defa istanbul 'u çekip paylaşıyor sanki amk.
hesabın var mı? giriş yap