• bu sabah oluşan bir başka sıra. iett'yi bataklığa çeviren imamoğlu'nun eseri.
    video

    her gün arıza yapan veya yanan iett araçları, geciken seferler ve yetersiz sefer sayıları, uzun yolcu kuyrukları... istanbul'da toplu taşıma felç haline geldi.
    iett araçlarının bakım ve onarım ihalesi, chp istanbul milletvekili özgür karabat'ın şirketine verildi. o günden beri iett araçları, sayıları günden güne artarak haşat oluyor.
    ama tüm bunların müsebbibi olan imamoğlu'nun belediyeden tasdiknamesini almasına 6 ay kaldı.
  • oysa ki akp döneminde hiç sıra olmuyordu,herkese özel metrobüs vardı.
  • beşyol durağında da aynısı var pazartesi gününden beri. işe geç kalıyorum üç gündür belki normale döner diye amq.
  • tesadüf mü sanıyorsunuz.
    istanbul kazanılmalıdır. o nedenle bu görüntüleri daha çok göreceksiniz.

    edit: son bir hafta özellikle her gün ulaşım konusunda ciddi sorunlar baş göstermeye başladı. peki bu sorunlar neden bir anda olmaya başladı ve neden çözüm üretilmiyor. örneğin marmaray,metro, metrobüs, vapur kısacası tüm ulaşım araçlarını aktif olarak kullanan birisiyim. misal istisnasız son bir haftadır özellikle sabah 8'den itibaren marmaray merdivenleri çalışmaz, millet küfürlerle yürümek zorunda kalır. metrobüs sırası gibi marmaray'da sıra olduğunu düşünün. ve 15-20 dk bekletilip üstüne gelecek bineceğiz denilen trenler perondan boş geçer gider. insanlar daha da sinirlenir. sonra aradan bir 15 dk daha geçer. gelen trenler ful doludur. insanlar itiş kakış kavga gürültü binerler. indiklerinde yine merdivenler çalışmaz.

    osmanbey metrosu, sirkeci tramway hattı klimaları çalışmaz. insanlar ter ve ter kokusu içerisinde yolculuk yapar. aksayan seferler kalitesi düşmüş yolculukların ardı arkası kesilmez.

    şimdi benim merak ettiğim madem bu sorunlar kasıtlı yapılıyor. neden bu aksaklıklara sebep olanlar hakkında ceai işlem başlatılmıyor ya da anlık müdahale edilmiyor? anlaşılan istanbul halkı pek umursanmıyor...
  • her türlü şikayet iyidir kaliteyi arttırır. belediyecilikte şikayet çok önemlidir. sonuçta hizmet etmek için oy istediler. ancak akp döneminde sorun olduğunda kimse kadir topbaş göreve falan demiyordu. bu ne lan imamoğlunu ağzınıza sakız ettiniz yavşak troller.
  • adam hemen akp demiş.
    bizim milletin en büyük hatası, hiç birşeyin en iyisini kendine layık görmemesi.

    chp, akp farketmez. hizmet edene tebrik, etmeyene eleştiri.
  • koskoca türkiye'de sadece istanbul varmış gibi nüfusu buraya yığ, ondan sonra şu partili, şu kişiye isyan ettiler diye provokatif haber yap...

    işin siyasi kısmında değilim.
    zekası olan herkes, istanbul'un kaldıramayacağı kadar aşırı nüfusu olduğunu bilir.

    bugün işe gelirken aşırı yoğun bir trafikte geldim, aracımla yürüme hızında ilerledim. karayolları ise karayolları genel müdürlüğü'ne ait, ben de bu halde bu müdürlüğe isyan edeyim!
  • bugün özel bir gun mu? neden böyle olmuş?
  • ciddi ciddi sabotaj yapıldığını düşünüyorum, bu denli peşi sıra olay tesadüf olamaz.
  • tescilli aktrol tarafindan acilmis baslik. engellemisim kendisini. diyorum neden goruntuleyemiyorum acaba ilk gonderiyi..

    bu arada olan olay rezalet, hangi donemde oldugu rezaleti degistirmiyor.

    tanim : uzun kuyruklar barindiran siradir.
hesabın var mı? giriş yap