• iki haftadır günde 5 kez arayan, meşgule atılıp cevap verilmediğinde bile uslanmayan çağrı merkezinin rahatsız edici saldırısıdır.
  • iphonede engelleyerek kurtulduğum terördür.

    edit:imla
  • büyük olasılıkla yazılımsal bir sorun nedeniyle gerçekleşen olaydır. geçtiğimiz aylarda zaten kullandığım bir hizmetin reklamı için günde iki kez aranmaya başlamıştım. en sonunda twitterdan şikayet edince geri arandım ve sadece o hizmet için bana yapılan arama ve smsleri kapattıklarını söylediler. henüz bir sıkıntım yok.
  • tamamen yanlış bir önermedir. eğer doğru olsa doğu ve güneydoğu haricindeki heryerde terörist olması gerekirdi. devlet doğu ve güneydoğuda kullanılan elektriğin parasını diğer yerlerden çıkartırken kimse lan bize haksızlık yapılıyor terörist olalım dememiştir. kimse kimseye ayrımcılık yapmaz kardeş kardeş yaşanırken bağımsızlık istiyoruz diyenler türemiş ve devlet yine bunları bitirmesi gereken doğu ve güneydoğu haricindeki bölgelerde yaşayanlara baskı uygulamıştır ki bitirilmesin diye. çok açık ve net bir şekilde ülkenin anadilinin türkçe olduğu belirtilmesine rağmen 400 kelimeden oluşan abidik gubidik dillerde eğitim istenmiştir. isteyenlerin dilini koparmak isteyenlere devlet yine baskı uygulamıştır.

    gelelim asıl meseleye biz milletçe terörist falan olamayız, ama gerekirse o terörist bozuntularını ve onları destekleyenleri en kibar dille s.keriz.

    (bkz: bu da boyle biline)
  • "-bu çağrı garanti bankası tarafından..."
    "-kredi kartı limitlerinizin yükseltilebileceği..."
    "-kart gönderelim..."
    "-taksitli nakit avans zart zurt..."
    hayır diyorum, 2'ye basıyorum, var diyorum, istemiyorum diyorum... yok a.q.

    hepsini anlıyorum da, arayıp arayıp öylece sesimizi dinleyip kapatmak ne oluyor?
  • aylardır kredi kartımın kesim gününden ödeme yaptığım güne kadar günde tam 5 kere arayan garanti bankası numarasıdır. açmıyorum.
  • garanti bankası bu numara vasıtasıyla efsane bir şerefsizliğe imza atmaktadır.

    edit : uzun yıllardır müşterisi olduğum bu banka lütfedip yukarıdaki entry için cevap dönmüş. benden numaramı istiyor, yardımcı olacaklarmış. arkadaş zaten sorun burada. bu numarayı size vermekle hayatımın hatasını işledim. her gün defalarca arıyorsunuz. açmadıkça tekrar tekrar arıyorsunuz. her daim satmak istediğiniz bir şeyler var. kredi kartı, kredi, ot, bok. istemiyorum kardeşim. istiyor olsam zaten ben sizi ararım. reklamınıza tanıtımınıza ihtiyacım yok. sizin yüzünüzden iletişim kalitemiz bozuldu. insanlar yoğun mudur, hasta mıdır, cenazesi mi var diye hiç düşünmüyorsunuz. lanet olsun size de kazanacağınız paraya. bu ülkeyi yönetenlerin halka yapacağı en büyük iyilik, her türlü kredi ve kredi kartı pazarlaması ve reklamını yasaklamak. tıpkı alkol ve sigara gibi. hayatımızdan defolup gittiğiniz günleri görmek dileğiyle.
  • allah kimseye bunların kredi kartı, kredi gibi ürünlerini kullanmayı nasip etmesin. hadi o kredi kartının ödeme gününü bir gün geçirsene. sabah, öğle, akşam, hatta mesai saatlerinin dışında bile sürekli olarak arıyorlar.
    böyle bir taciz yok. abartmıyorum 5 dakika aralıkla arıyorlar.

    akşam 6 da 7 de arıyorlar. ama bir işimiz olunca mesai saatleri dışında imişiz. lanet olsun, lanet!!!
  • maruz kaldığım terör.

    tefecilerden para alın bunlardan almayın. şeş kaza ödemeniz 1 ay geciksin sümük gibi yapışıyorlar. önceleri kibarca karşılıyorsunuz fakat yüzsüzlükleri bıktırıyor.
    ne yapı kredi ne akbank ne iş bankası. hiç birisinde böyle bir yapışma yok.
    hayır bir şey yapabilecekleri de yok. ne yapacaksın? avukata mı vereceksin 1 ay gecikme için?
  • benim de engellediğim numara.

    borcum falan da yok, hayatımın bir döneminde maaşımı kendilerinden aldım, o dönemden kalma bir kredi kartım var. hesabımda para falan da tutmuyorum ama psikopat tacizci gibi bazen 5 dakika aralıklarla olmak üzere günde 50 defa arıyorlardı.

    ulaşılmama hakkı diye bir şey olmalı. garanti de bir zahmet buna saygı duymalı.
hesabın var mı? giriş yap