• 36 saatte 6 binden fazla afrikalı kaçağın geldiği italya'nın lampedusa adası'nda acil durum ilan edilmiş..
    italya hükümeti bunları en yakın komşu ülkeye (tr'ye) gemilerle göndermez umarım..

    twitter

    medyatava

    edüt:

    france24 tv kanalının bu olayla ilgili detaylı haberi -> youtube (ingilizce)
  • 6 bin kişi, gemi ile italya'ya öyle mi?

    yeni dünya düzenine hoş geldiniz. kitlesel yok oluş başlasın artık. çünkü ne avrupa kalacak bu gidişle, ne türkiye, ne abd.

    bu kadar göç normal değil.
  • olum bu ortadoğulularla afrikalılar üremek ve göç etmek dışında napıyor la?
  • yaklaşık 6000 nufuslu adaya, üremekten başka bir işe yaramayan, medeniyeti ve aklı reddeden 6000 böcek istila etmek için gitmiş.
    gittikleri yerlerde kadınlara tecavuz edecek, hırsızlık yapacak, çeteler oluşturup uyuşturucu satışı ve yasa dışı işler yapacaklar, yapabilecekleri-beceri seviyeleri bu.
    şempanze-goril iq ortalamasından hallice zeka yanında ahlaksız olmak birleşince şaptan sadece şap ortaya çıkmakta.
    (bkz: #156614584)

    bunları yaparken beyinsiz humanistleri (solcuların çoğu) kullanıp ellerinden geldiği kadar zarar verecekler, geçmişte yapılmışı var:
    simon mol denen oç 2000li yıllarda aids olduğunu bilmesine rağmen, 300 civarı kadınla ilişkiye girip 40 tanesini aids yaptı
    ilk 10-20 kadını aids yapınca şikayet üzerine tutuklanıyor, bu oç bana ırkçılık yapıyorlar vb diyor ve tıp bilgileri paylaşılamaz olduğundan mı ne serbest bırakılıp kaldığı yerden aids ile kadınları öldürme yolculuğuna devam ediyor, beyinsiz humanistler olmasaydı bu sayılar belki 1/3ü kadar olacaktı...
    kıssadan hisse toplumdaki oçler, beyinsizlerden güç alıp topluma extra zarar verirler. burada ahlaken, beyinsizler de en az oçler kadar suçludur. bir katil sikimin humanistleri(ahlaksızlar) olmadan 10-20 kadını aids yapabiliyorsa, "ama ırkcılık yea" diyen piçlerden güç alınca 20-40 kadını aids yapabiliyor...
    trde günümüzde bu işler yurtdışı istihbaratlarından fonlanan "fongü" kod adlı vatan hainlerince yapılıyor, muhtemelen en çok ırkçı kelimesini kullanan en büyük oç kimse odur, bakalım kim olacak. hani afgan paki sapıklar türk kızlarını seks objesi olarak görüp, heyecana kapılıp kameraya alıyorlardı ya(biz bunları sikecez diye), onu savunan şerefsizler...

    diğer taraftan italyanlara da acımak ne kadar doğru?
    hastalık belli: haşere salgını, tedavi belli, şu güzel ilacı kullanmak. m240 italya, tedaviyi neden reddeder ki?

    makinalı tüfek bu gibi işler için icat edilmiş bir araç. doğru araç doğru yerde kullanılmaz ise bu gibi haşere salgınları medeniyetin sonunu getirme potansiyeline sahip.

    edit: ek bazı bilgiler yazayım dedim, bilmeyenler olabilir diye
    1 ) afrikanın en büyük sorunu susuzluktur, su olmadığı için gıda yetişmez, açlık olur, zamanında kaddafi afrikada belki 100-200 milyon kişiye yetecek suyu iç taraflara taşımak için yeraltı tünel projeleri yapıyordu, batılılar kaddafiyi öldürdü. (kaddafi melektir-şeytandır ayrı konu)

    2 ) afrikalılar yüz belki 200 yıldır hristiyan yobazlarıyla mücadele ediyor (bazı yobaz hristiyanlar kastedilmekte)
    bu misyoner oçler bölgeye gidip onları açlıkla terbiye ederek hristiyan yapıyor, ve doğum kontrolu birçok şeyi düzeltecek olmasına rağmen doğum kontrolune trdeki yobazlar gibi aşırı karşılar, cok büyük günah diye afrikalıları korunmasız sekse yönlendiriyorlar,
    matematik senaryo a- "doğum kontrolu ile her sorun biter"
    matematik senaryo b- "doğum kontrolu karşıtlığı ile sorun kalıcı olur, giderek artar"

    bu oç yobazlar byi seçiyor ve özellikle abdden, tvlerde açlık çeken çocuk göstererek milyonlarca dolar yardım adı altında para topluyorlar, trdeki mama tokatlayıcıları gibi, iyi para var.afrikaya trilyonlarca dolar yardım gidiyor da nereye gidiyor diyen varsa 3 resime de bakınız 1 2
    3
    sonuç, bir belgeselde bir kadının 17 çocuğu 34 torunu vardı ve 18.ye hamileydi, bu yaratıklar kendi öz çocuklarının açlık içinde acı çekerek, enfeksiyondan inleye inleye ölmelerine acımıyorlar size mi acıyacaklar(veya başkasına)
    acımadıkları ortada

    3 ) afrikada çeşitli ülkelerde çok ciddi anti beyaz ırkçılık var, bunu hem ırkçılıkla beyazları öldürerek hem mallarına çökmek için kullanıyorlar. afrikada çeşitli ülkelerde avrupa kökenli beyaz çiftçiler yaşıyor-yaşıyordu. zimbabwe bunlara saldırılar yaptı, mallarına el koydu vs sonra ebesinin amını gördü. zimbabwe için başlıklar
    şu aralar güney afrikada çiftçilere saldırıyorlar ve çiftçiler batı ülkelerine mülteci-göçmen olarak canlarını kurtarmak için gidiyorlar. (bizdeki vatansız parazit yaratıklardan çok farklı olarak, bizdekiler geçici sığınmacı statüsündeki vatansız parazitler)
    afrikalı insancıklar çiftçiyi öldür diye slogan atarken
    özetle ılık götlü cihangir solcuları ama onlar insan diye düşünüyor ya, afrikalıların ciddi kısmı (milyonlar, belki 100milyonlar) beyazları insan olarak görmüyor, belki bu öfkeleri sadece avrupalılara karşıdır, tüm beyazlara düşman olanları %10 vb dir bilemiyorum.
    arapların ülkelerinde kötü giden herşey için osmanlı ve batıyı suçlama yavşaklığı gibi, afrikada milyonlarca böcek beyaz insanlara soykırım yapmak istiyor.

    4 ) afrika ülkeleri günümüzde hala deli gibi sömürülüyor elmas konusu için tavsiye ederim
    akpnin verdiği kapitülasyonlarla türkiye de benzer dozajda sömürülüyor (bkz: ilic altin madeni) daha yakın zamanda batmayacak ama çook sürünecek, en büyük 2 sıkıntı vatansızların çıkaracağı savaş ve büyük istanbul depremi.
    akp+chp+mhp+iyip sesini yıllarca çıkarmadı, iliç altın madenine en azından manevi ortak oldular. olay duyulduğu dönemlerde ne bunama yaşına yaklaşmış kemal koltukdaroğlu ve amirallere zevzek diyen dişi yakarış meral bölgeye gitmedi. toplum hala bunları muhalefet zannediyor...
    buradan şerefli onurlu vatansever insan sedat cezayirlioğluna selamlar.

    5 ) bazı afrika ülkeleri çok çok yüksek aids oranına sahip harita en alt kısımdakilerde her 4 kişiden biri aids, ayrıca konuyla alakalı
    doğan aydal videosu tavsiye ederim, aidsin genetiği tasarlanmış bir virüs olduğunu düşünüyor aydal, ve matematik tutuyor. ("ciddi soru işareti")

    6 ) yakın zamanda afrikadaki çeşitli ayaklanmalar ile sömürgeci şerefsiz fransayı genel olarak afrikadan def edecekler gibi görünüyor, biraz direnirlerse fransanın hiç şansı yok. rwandadaki gibi adilikleri de tutmayacak. bir de nijeryanın nufus kontrolü yapmayı planladığına yönelik birşey okumuştum, çin gibi bir baskıyla uygulanırsa 20-40 yıla afrikaya örnek de olarak çok iyi olur, diğer taraftan bu kaçak yaratıklar 50 yıl boyunca tüm avrupanın ve türkiyenin canına okuyacaklar gibi görünüyor, hazırda bekleyen göçler

    200 milyon civarı özbek-türkmenistan vb, iklim felaketi sonucu max 50 yıla göçecekler,
    200-400 milyon civarı pakistan-afganistanlı, iklim yüzünden 50-80 yıla göçecek
    169 milyon bangladesh denen insan çöplüğünden gelebilir, denizler 1 metre yükselirse (yükseleseye kadar 300 milyon olursa şaşırmam)
    suddi arabistan petrol bittiği an siki tuttu, şu an yemenden gelen göçmenleri akıllıca tarayıp öldürüyorlar da, 40 milyon nufusu petrol bittiği an 20ye, hatta 15e düşürmek zorunda, ki 20-40 seneye petrol bitse nufus 60-90 milyon olur, 60-70 milyon suudi çöplük göç eder, ilk yemeni işgal ederler tahminen.

    hindistandan ve ç,nden göç olur mu? sayı kaç olur ?????????????? sadece soru işareti yani
    bütün bunlar üstüste olursa tcnin kesinkez yıkılmasını iç savaş eşliğinde izleriz artık, ama tüfekle göçmen taramak isnanlık dışı yeaaaaa, (sanki mayın çok vicdanlı bir öldürme aracı) bizim ülkemiz yok olsun, katilleri sapıkları kriminal kavgacı medeniyet düşmanlarını yaşatalım, önemli olan böcek hayatı... 10-20 milyon türke tecavuz edilmiş, öldürülmüş hiç önemi olur mu canıım... kahvem bitti, gidip yıldızkupa kahvemi tazeleyeyim.
  • avrupa'nın asırlarca kaynaklarını sömürdüğü kıtadaki insanların, avrupa'daki refahı sömürmek için gitme arzusunda anormal bir şey göremediğim olay.
  • 6bin kişi nasıl fazla görünüyor göze, bizde 10 milyon var.

    tam olarak 1666 katı! 1666 tane bu videodaki insan kadar...

    sayılar konuşsun.
  • güzel bir gelişme.

    inşallah 6 bin değil, 60 bin tanesi daha o adaya çıkar.

    zamanında kuzey afrika ülkelerinde sırf kaynaklarını sömürmek için türlü katliamlar yapan italya çok daha beterini hak ediyor.
  • her zamanki gibi hepsi askerlik çağında erkek, aralarında hiç kadın yok. kuzey afrika karasularına mayın döşenmesi şart, yoksa avrupa komple uganda olacak.
  • insan kaçakçısı arkadaşları canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. yeter ki bize getirmesinler.
  • allahım hala aynı bozuk plak gibi zamanında kaynak sömürdü zamanında kaynak sömürdü. bak güzel kardeşim dünyada her ırk kendi medeniyetini inşa etmiş. her ırk da kendi zeka seviyesine göre inşa edebilmiş, zamanla da birbirinden haberi olmayan bu ırklar birbirleriyle karşılaşmaya başlamışlar. ulan bu hikayede kim kimi sömürecek önceden karar mı verilmiş sence. avrupadan afrikaya amerikaya gidebilen gemiler, afrikada amerikada inşa edilmiş olsa avrupaya gidemiyor mu olacaktı. lan bu gemileri tek yönlü uçak bileti mi sanıyorsunuz amk.

    zorla white supremacist olup çıkacağım şu ekşisözlük yüzünden lan.
hesabın var mı? giriş yap