• türkiye'den 61 bin euro karşılığında bir ev satın alan * yabancı kadın, ev sahibinin parayı türk lirası cinsinden istemesi üzerine soluğu döviz bürosunda alır. bir avuç euroyu verir vezneye... bir avuç euro'nun tl karşılığını masanın üzerinde görünce dumura uğrayan kadının tepkisi "hıhıhıhı" şeklindedir.

    (bkz: venezüela'nın bizi kıskanması)
  • çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane amk.
  • lübnana gittiğimde bende de aynısı olmuştu.
    biraz lübnan araştırın 5 yıl sonra aynısı olacağız yabancılık çekmeyin bari.
  • el arabasıyla taşınacak günler de gelecek, bunlar daha iyi günler gibi. ben kemal geliyorum falan filan
  • kadına ülkece büyük bir saygısızlık yaptık. kadın 1 avuç kadar para getiriyor, belki yarım kilo bile değil.. biz o'na minimum 20-30 kilo para vermişiz. keşke yetkililer bu ayıbı engelleyebilmek için parayı taşıması için birisini bulsalardı..
  • 17-25 aralık'ta evinde sakladığı dolarları, euroları sıfırlayamayan, sabaha kadar evden dışarı götür götür bitiremeyen, sabaha 30 milyon eurocuk kalanların yanında gayet makul bir durumdur. ekonomik açıdan sorun yok oynayın devam. bizim kulataparlara fazla parası var hissi verdiğinden olumlu psikolojik etkisi olduğunu söyleyebilirim ama ispat edemem.
  • sikko muhalifler gitti hüdapar'la aynı gün poz veren sinanla, yeni rakı marrem'e oy verdi mk yerinde. oh iyi çekin amk 5 yıl daha.
  • şimdi bu durumda hükümete sallayacak olanları anlarım. çünkü ekonomiyi bu hale getirenler onlar, bunda hemfikiriz.
    ama kardeşim, evi hükümet mi satıyor? satma evini yabancıya. hem "ülkemizi işgal ediyorlar! bu gidişle türkiye kalmayacak" diye sosyal medyadan sitem ediyorsunuz hem de parayı gördüğünüz anda o çok övündüğünüz milliyetçilik davanızdan vazgeçiyorsunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    ben 6 yıl antalyada yaşadım ve bu yıl ülkeden ayrıldım. milliyetçilik ile nara atan kişilerin rusları görür görmez kiracıyı şeytanın aklına gelmeyecek oyunlarla çıkarmaya çalışıp ruslara iyi paraya satan ne kişiler gördüm.
    o yüzden hükümete sallayıp boşuna milliyetçilik kasmayalım. ilk önce bunu yapanlar kendilerine baksınlar. ha bu arada hükümeti seçen de ben değilim. eleştirenlerin en az yarısı hükümeti seçmiş kişiler. yani her halükarda yine siz suçlusunuz.
  • yeni banknotların çıkmasının gerekliliğini gösteren olay.

    61bin euro da bu ülkede bir apartman dairesi almak için her daim uygun bir meblağ olmuştur..
  • dilimin ucuna gelen şeyleri söylesem soluğu yarın nezarette alırım. susayım ben en iyisi. o kadar parayı "ehonomi çoh iyi yiğenim" diyen bir hamal taşıyacak ve bundan hiç gocunmayacak.
hesabın var mı? giriş yap