• 2012-13 sezonu stslde oynanacak 7. hafta maçıdır. bir takım eliyle gol atar yada ne biliyim kendini yere atarak penaltı kazanırsa bir çok entry silinir. ama o oyuncunun bu kadar üzerine gidilir mi bilemem.
  • çok entry sildirecektir. (2)
  • aykut kocaman'ın saçma sapan kararlarıyla fenerbahçe taraftarını deli edecek maç. yazık ki ceza nedeniyle bayanların önünde oynanacak.
  • aykut kocamanın son maçı olur.
  • beşiktaş'ımda eğer bir sakatlık, ceza vs olmazsa ve beşiktaş'ımın galatasaray maçındaki gibi mücadeleci ruhuyla oynarsa galibiyete yakın demektir. ve tabi ki aykut kocaman faktörünü unutmamak gerek.

    fanatik değil de biraz da objektif gözle bakarsak 3 büyükler arasında en mütevazi kadroya sahip olan beşiktaş olmasına rağmen bir ruh ve hırsla oynuyorlar. her şeyi geçtim geçen sene 2-0 fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten maçta bile üstün oynayan beşiktaş'tı ama takımın hali belliydi adam akıllı forvet yoktu. gerçi hala yok ama artık mücadele ediyorlar bari.

    skor tahminim; 2-2 berabere veya 2-1 beşiktaş lehine bitecektir.
  • muhtemelen fedarasyonun cüneyt çakırı gönderip içine edeceği maçtır.ahanda buraya yazıyorum

    son 4546457345434 derbide olduğu gibi bir şekilde beşiktaşın kazanılması engellenecektir.
  • beşiktaş'ın 6. haftada ağırlayacağı sivasspor maçının sonucuna göre şekillenecek maçtır bence. sivas'ı yenemezsek, hele bir de yenilirsek kadıköy'de maalesef takımın bir direnç sergileyebileceğine inanmıyorum. ama şayet sivasspor engeli geçilirse, mönchengladbach yorgunu fenerbahçe karşısında şanslar fifti fiftidir. kaldı ki, beraberlik yeter. neden derseniz ilk 7 haftada 2 derbiyi kazasız belasız, evvelki sezonlarda olduğu gibi ligden kopmayarak geçelim, yeter. sonra bir şekilde takım zirveden kopmayacaktır, buna inanıyorum. ama dediğim gibi... sivas maçı da sivas maçı. 1-0 olsun bizim olsun. yoksa bu maçın hiçbir manası yok.
  • oynanacağı gün az önce belirlenmişken hakkında nasıl oluyor da 1 ay önce entry giriliyor merak ettiğim maç?

    ekleme: ilk kez bi derbinin giriş entrysini yazıyorum diye heyecanlanmıştım lan üzdünüz..
  • berabere biteceğini tahmin ettiğim maç.
  • beşiktaş'in 2004-2005 sezonu ikinci yarisinda oynanan ve beşiktaş'in efsanevi bir galibiyetle 3–4 kazandigi lig macindan 7.5 yil sonra fenerbahce'yi sukru saracoglu'nda maglup edecegi ilk karsilasma.

    tribunlerde sadece kadinlar ve cocuklar olacak. besiktas'in sivasspor macini kazanip bu maca cikmasi halinde fenerbahce'yi sahada darma duman edebilecegi mac. eger hersey umdugumuz gibi giderse aykut da mac sonu gider..
hesabın var mı? giriş yap