• ben ve 2 arkadaşımın cihazı bugün %50 sarjın üzerinde olmasına rağmen kapanmış ve şarja bağlayın uyarısı vermiştir. enteresan durum.

    soğukla alakası olduğunu zannetmiyorum bir kişi evdeydi.

    edit:vurmayın, öldüm.

    edit2:gelen çok mesajlar oldu. kısaca cihazlarımız: 6s+, 6s, 6+. soğukla alakası olduğunu düşünmüyorum. danimarka'da kışı geçirdim böyle bir sorunla karşılaşmadım.

    edit3:kısa geçmişte bir çok kişinin aynı sorunla karşılaşması garibime gitmişti. çok tepki mesajları aldım fakat bu durumun yayınlanan duyurulmayan güncelleme sonucu olduğuna inanıyorum. hepimizin telefonları internete bir şekilde bağlanıyor. güncelleme sonrası reset yedi kısaca. güncelleme aynı anda herkese gönderilmedi dikkat çekmesin diye belki de...

    edit4:samsung ve asus kullanan bazı yazarların da başına gelmiş bu durum.

    edit5:
    bir yazar arkadaştan mesaj geldi gizlilik gereği adını paylaşmıyorum.:

    ----
    apple care ekibinden biri olarak söylüyorum hiç kafana takmana gerek yok. genel olarak batarya ile ilgili bir yazılım sıkıntısı mevcut bir sonraki güncelleme ile düzelmesi bekleniyor. 10.2 güncellemesi 6,6+,6s,6s+ larda ufak bir sorun çıkardı.
    ---
  • biri demis ki editi: 0 - 35 derece arasinda kullanacakmisiz. bir yazar sitesinde gordugunu yazmis. vay amk, biraz karda, sogukta yolda kalsak telefon da edemeyecegiz. lan onu da gectim, bu telefonu misal minnesota denen sogugun harman oldugu yerde nasil kullaniyorlar o zaman?
  • amerika'nın oyunları bunlar
  • ve istifa etmesi gerekenler hala görevdeler!!
  • abi ne kadar bilincsizsiniz, iphone lar cumartesi gunu mesai yapmiyor ki..

    android gibi amele mi sandiniz.
  • iphone 5s'te olmayandır.

    -2 derece istanbul, az önce dışarıda telefonla resimler çektim, whatsapp kullandım ama hiç kapanma sorunu yaşamadım.
  • ıphone 6s ( kendi adima konusuyorum) ler de bulunan genel sorunmus. usa dan aldigim cihaz, %50-60 arasinda kapaniyor ve sarja takinca ayni yuzdeden devam ediyor. zorluya goturdum ve garanti kapasamina girmiyor vs dediler. cihaz ile dolasma devri basladi.
  • isveç'te basıma ekim ayından beri gelendir. açıklaması daha feci maalesef, telefonları inceltmek icin pilin etrafında kullanılan izolasyon tabakasını yarıya indirmek gibi bir saflık yapmış apple. ben şimdilik kılıf kullanarak düzeltmeye çalışıyorum. telefonunuzu sıcak bir yere götürüp elinizle ısıtınca, bir sure sonra %30 şarjla yeniden açıldığını göreceksiniz. yani iphone 7, uzun bir sure eksilerde yaşayan ulkeler icin uygun değil.
  • 1 ay boyunca eksilerde kullanıyorum telefonu. şu an da bulunduğum yer -18 derece ve çalışıyor sıkıntı yok.

    model : iphone 7
hesabın var mı? giriş yap