• dosta korku düşmana güven veren defans hattımız akıllı oynarsa kazanma şansımız yüksek..
  • bu konuda konuşulmayan çok önemli bir konu var, o da bay haftasından çıkan fenerbahçe'nin pazartesi maça çıkıp, rakibi alanyaspor'un cumartesi maça çıkmış olması.

    alanyaspor 5 gün dinlenmişken fenerbahçe 3 gün dinlenmiş olacak maça kadar. kusura bakmayın da bu olay hiç normal değil, baydan dönüp pazartesi oynayan kaç takım var ve ne tesadüftür bu pazartesi maçı haftaiçi programının olduğu haftaya denk geliyor. neden fenerbahçe cumartesi, haydi pazar değil de pazartesi oynadı?
  • altay

    nazım tisserand serdar caner

    gustavo ozan

    valencia pelkas thiam

    samatta

    yukarıdaki 11 ile başladığımız takdirde, büyük ihtimalle kazanacağımız karşılama alanyaspor hızlı savunma arkasına koşu atan oyunculardan kurulu bir takım, mhy ile başlamak hata olur zaman zaman kaybettiği toplar blok halinde geri koşmamıza yol açar oyundan çabuk düşeriz.

    gustavo’nun paşa maçında stoperde iyi gözükmesi alanya maçı için hocayı tercih değişikliğine kesinlikle itmemeli rakibin orta sahası dirençli olmadığından gustavonun orta saha da olmamasının eksikliğini hissetmedik, alanyaspor maçı bu maçtan çok farklı herkes orjinal yerinde oynamalı kanat beklerimiz caner ve nazım zaman zaman savunma da zaaf gösteriyorlar önlerinde thiam ile valencia olduğunda geriye yardım ettiklerinden hem beklerimiz defansif açıdan çok sorun yaşamaz hemde hücüma daha iyi katkı verebilirler.

    kasımpaşa maçı bize pelkasın orta sahanın merkezinde oynadığı takdirde çok daha etkili olduğunu gösterdi bu formasyon kesinlikle bozulmamalı, ayrıca pelkas 90 dakika sürekli oyunun içerisinde maçı izleyenlerin bir çoğu eminim yorulmadın mı pelkas bu ne enerji demiştir.
  • bahattin şimşek ve kasımpaşa’nın yardımlarıyla son 2 maçından galibiyetle ayrılan sarı lacivertli ekipte yüzler gülüyor.

    daha önce thiam’ı bağışlayan kasımpaşa’nın bu sefer de 3 puanı bağışlaması sarı lacivertli camiada büyük bir sevinç yarattı.

    sarı lacivertli ekibin alanya karşısında en büyük kozunun halil umut meler olması bekleniyor.
  • fenerbahçe kazanırsa mesut transferiyle birlikte rüzgarı arkasına alır da...

    çok zor maç.
  • defansı hata yapmazsa fenerbahçenin alacağı maçtır.
  • (bkz: #117889365) ne demiş kasımpaşa sayesinde ve hakemle kazanmışız, sen kayseri maçında eski oyuncun muğdatın yaptığı saçma sapan penaltıya rağmen kazanamadın, karagümrük maçında hakemin uydurma penaltısına rağmen kazanamadın, erzurum maçında attığın ilk gol öncesi net faul var, ligin en çok penaltı atan takımısın, aleyhine verilen penaltı fenerbahçe’nin yarısı kadar hala konuşuyorsun.
  • mâlum takımın ağlak taraftarları tarafından algı oyunlarına başlanmış maç.

    bu himmetçiler kadar utanmaz, arlanmaz, riyakar bir topluluk daha yok ülkede. yıllarca kollandılar, teşvik verdiler, oyuncu ayarttılar, hakem bağladılar, hâlâ zerre utanmadan bir başka takım hakkında algı yapmaya çalışıyorlar.

    ne desek boş, insanda utanma olmayınca.
  • hakem kararıyla fb dedirten maç. hakem fb lehine hata yapar bahsi olsa oynanır.
  • fenerbahçe 2-1 kazanacak.
    önceki maçı 4-1 yazmıştım 3-0 kazandı, bunu da 1-0 kazanırsa çıkaracağım bundan sonra.
hesabın var mı? giriş yap