• maçı koridorlar olarak değerlendirirsek ;

    üst koridorda thaldirin ( bjk) bir süredir formsuz olmasına rağmen karşısında ki elwind ( dp ) 'e göre koridorda çok daha fazla deneyimli. eğer ki maça kadar formunu toparlarsa elwind'in pek şansı yok ama bu hafta ki karşılaşmalara göre değerlendirecek olursak elwind bir tık daha önde.

    orta koridorda naru ( dp) 'yu bu koridorda türkiye'de zorlayacak bir oyuncu yok kendi oyununu oynarsa ve takımı saçmalamazsa her zaman ki gibi oyunu alıp götürür.

    ormancılara gelirsek cyrstal ( dp ) kötü denmez ama bu sene sıradan bir orman oyuncusu gibi maçlar çıkarttı. karşısında taikki ( bjk ) ise takıma geldiği günden beri güzel bir uyum sağlayarak çok iyi bir sinerji yakaldı. bjk bu koridordan fark yaratabilir.

    alt koridora gelirsek aslında yazılacak çok şey var ama bjk'nin adc'si ülkesinden gelemezse dp net bir şekilde bu koridoru kazanır ve kupayı dp'ye kaptırabilir.eğer ki maçta yerini alabilirse tam tersi olur ve alt koridoru kazanıp kupayı kazanma ihtimalleri yükselir.

    özet geçersek bjk'nin adc'si ülkesinden dönemezse çok zorlanacağı ve muhtemelen kaybedeceği karşılaşma.
  • nardeus'un oynayacağı final karşılaşması. mr.ego dp naru'nun yenilmesini dört gözle bekliyorum.

    https://twitter.com/…nlol/status/629720717391699968
  • thaldrin ve dumbledoge-nardeus koridorlarının asla ezilmeyeceğini varsayarsak geride sadece orda koridorda avenuee kalıyor. kendisi naru seviyesinde olmasa bile etkileyici oyunlar çıkarabildiğini gördük, şampiyon havuzu da gayet geniş hatta kontra seçimler ile rakibi şaşırtabiliyor da*. taikki de evelynn oynadığı günkü gibi bir şanssızlık yaşamazsa maçından başından itibaren koridorlara baskı kurabiliyor. geride olduğumuz tek koridor orta koridor gibi gözükse de avenuee'nun kendisini ezdirmeyeceğini düşüyorum, çok açık oynamazsa en fazla 20 minyonluk fark yer naru'dan bu da oyun ilerledikçe önemsizleşir. ama alt koridorda destek pozisyonunda rydle'a karşılık dumbledoge var ki dp'nin asıl sıkıntısı burda. zira iki oyuncu arasındaki fark muazzam ve eğer bu farkı kullanabilir de alt koridoru erken dakikalarda kazanırsak dumbledoge orta koridora baskı kurup dp'nin en büyük kozu olan naru'yu etkisiz hale getirebilir. seçim ekranında hata yapmayalım çocuklar!!
  • demokrat partinin kazanacağı maç.
  • dp'nin bu derece formda olduğu bir dönemde beşiktaş'ın yeni yeni ritim bulduğunu düşünürsek ibre tamamen dp'den yana. gönül ister ki bu dumbledoge dünya şampiyonasına gitsin, bu thaldrin oralarda at koştursun. çünkü gerçekten kış mevsiminde hakettiler ve aslında bu düzensiz organizasyonun talihsizliğini yaşamamaları lazım. kış mevsimini kazanmış olmasının dünya şampiyonasına bir etkisi olması gerekiyordu. gönül bjk, durumlar dp diyor. kahrolsun bağzı durumlar.
  • doğrusu maçı değil serisi olması gereken başlık. zira bu 5 maçlık bir seri .

    son yarı final performanslarına bakıldığında dp'nin hem takım hem bireysel performanslar bakımından bizden iyi durumda olduğunu söylemek zor değil .

    hwa karşısında nardeus'un yokluğunda honos iyi bir performans vermesine rağmen diğer oyuncularla uyum sorunu olması takımın genel performansını düşürmüş ve beşiktaş seride çok zorlanmıştı .

    bugün nardeus tekrar takımdaki yerini alacak.

    şampiyonluk liginin sonlarına doğru artık iyice deneysel takılan beşiktaş'ın farklı kompozisyonlar konusunda daha iyi durumda olacağını düşünüyorum fakat dp'nin de bu maça geçen senenin rövanşı gözüyle bakarak daha motive olacağı kesin.

    haydi #vadinin kartalları , gururlandırın bizi .
  • neden dp favori gösteriliyor anlamıyorum. dp 'nin tek şansı naru. naru da daha çocuk, çabuk morali bozulan morali bozulduğunda da takımını dibe gömen bir oyuncu. geçen yıl dünya kupasında 30 fark yemiş bir takım dp.

    tamam bjk'de skt'ye yenildi ama hem ilk kanı alabildi, hem de eğlenerek oyunda varlığın sürdürüp dinç kalmayı başarabildi.

    he bjk'nin eski önemli iki oyuncusu yok ama bjk'nin neredeyse tüm oyuncuları önemli, bu bağlamda dp'ye karşı tek zayıf nokta mid lane yani naru. bu durumda da dumbledodge faker'ı baskıladığı gibi onu da baskılayacaktır diye düşünüyorum.

    anlamayan arkadaşlar için bahsedilen mevzu bir dijital spor olan league of legends karşılaşması.

    yani sağda solda gördüğümüz lol artık sıradan bir bilgisayar oyunu değil spor bakanlığı tarafından lisansınızın verildiği bir strateji oyunu, (kabaca) satrancın dijitala döndürülmüş spor hali diyebiliriz.

    dp ise türkiyenin beşiktaş bu spora girmeden önce türkiyede var olan en güçlü takımlarından birisi.

    yani bugün geçen sezonların şampiyonu ile yeni kurulmuş ama kısa sürede büyük zaferler elde etmiş ve eski bir galatasaraylı olan beni beşiktaşa yaklaştırmış olan bir takımın karşılaşması var.

    oyundan biraz bile anlasanız izlemesi keyif verir. bugün maçı burcu esmersoy sunacak, strateji ve refleks üzerine kurulu bir oyun.
  • ilk kez fular ihtiyacı hissettiren hede.

    ne diyorsunuz oğlum siz. allah'ını seven üstüme fular atsın.
  • beşiktaş'ın demokrat parti'yle yapacağı maç sanırım. bu kadar uzağım.
hesabın var mı? giriş yap