• rezalet nerede anlamadim?

    elektronik urun alinca, kapali kutu da alsaniz, orada calisanlarla birlikte acarsaniz bir defo varsa orada duzeltme, gereken raporu tutma sansiniz olur. bir sikinti yoksa, urun calisiyorsa zaten evinize gider keyfinize bakarsiniz. vatan bilgisayar, benim deneyimledigim kadariyla, isini dogru duzgun yapan az sayida firmadan birisidir.
    fiyatlari asiri yuksek degildir, fisiniz faturaniz olmasa da garanti suresindeki urun hakkinda yardimci olurlar, tekrar fis fatura isterseniz verirler, bir sey danismak isterseniz* genelde az cok bilgi sahibi insanlar sizinle ilgilenir.

    kisaca benim puanim 0/10
  • evet.. bir problem var gibi ama ben anlayamadım.
  • tam olarak anlayamadığım bir problem.

    şimdi arkadaş satın almış ama aldığı ürün açılmamış, kusurlu. parasını da ödemiş ama ürün açılmayınca direkt mağazadan çıkmış. yani ben böyle anladım.

    daha ayrıntılı bir video anlatım için:

    binali yıldırım - bulut bilişim
  • şımarık bir çocuk gibi ürünü açmayacağım da açmayacağım bana ne diye tutturan acayip bir müşteri barındıran olay. rezalet puanım: 1/10. müşteri denyonun allah'ı da olsa polisi ararız diye tehdit etmek firmaya yakışan bir hareket değil. polisi arayacaksan ara, müşteri hukuksuz bir uygulamada ısrar ediyorsa her türlü gerekli yasal merciye de başvur. bunu tehdit olarak kullanmak ne demek?
  • ürünün orada açılması ve kontrol edilerek teslim edilmesi tüketici lehine bir uygulama olmasına rağmen bu konuyu tam olarak idrak edememiş suserin hezeyanlarını içeren rezalet olmayan olaydır.

    neredeyse 15 yıldır bu firmadan zaman zaman alışveriş yaparım, ürünün kasaya kişiye teslim edilmeden gönderilmesi zaten standart prosedürleri.

    satış sonrası bir çok rezalet paylaşımı yapıldı bu konuda sıkıntılar yaşandığı aşikar ama bu olayda tek bir rezalet var o da suseri polise şikayet etme ile ilgili kısım, o konuda da sadece iddia sahibinin beyanı var, doğru mu değil mi bilemeyiz.

    dolayısıyla rezalet puanım 1/10.
  • "kapalı kutu teslim aldım" diye kağıt imzalamışmış manyakça, bak sen şu işe. çünkü orada çalışanların hiçbir sorumluluğu yok, keyiften yapıyorlar tüm bu uygulamaları. başlığı açanın da dediği gibi insanlara it gibi davranmak için sırf. ahahahahahaha.

    insan gibi iletişim kurup "burada açmak istemiyorum, tüm sorumluluğu kabul ediyorum" demek varken bir adet prens/prenses edasıyla hareket etmek süper olmalı. gelmiş bir de burada ağlamış. yok, uslanmaz bu millet.

    ha bir de başlık 8 aralık, entry 8 ocak. kendini doğru ifade etmekten ne kadar aciz olduğu ortada yazarın.
  • zamanında bir anakart aldım. eve gittim kurulum yapıyorum, baktım içinde arka kısma gelen usb vs. çıkışlarına takılan saç metal malzeme yok. gittim söyledim diğer kutudan alıp verdi. muhtemelen bu döngü o anakartda hala devam ediyordur.
  • hiçbir şey olmasa bile birşey olmuş.
  • bir süre önce tablet aldığımda benim de benzer bir şekilde dikkatimi çeken ve şüphelendirilen uygulama. kimsenin ürün sağlam mı diye müşteri onayı almadan ürünü açıp kontrol etmeye hakkı yok. sorarsın, izin verilirse bakarsın, bu kadar basit. e madem bu vatan bilgisayarın standart prosedürü, internet üzerinden verilen siparişleri de kutularını açıp çalıştığını teyit edip göndersinler bakalım bir daha sipariş alıyorlar mı web sitelerinden.
hesabın var mı? giriş yap