• video

    malatya'da, çocuğunun kitaplarını okuldan almaya giden saime yeşil (40), evinin yakınında 8 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. köpekler, yeşil'in vücudunun çeşitli yerlerini parçalarken, hastanede 18 dikiş atıldı. yeşil'e saldırı anı çevrede bulunan bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı
  • gelen olmasa kadın ölürdü muhtemelen aynısı bi yakınımızın veya bizim de başımıza gelebilir köpekler sürü halindeyken saldırmaları çok olası çözüm topyekün kısırlaştırmak ve ülkeye yurtdışından hayvan girişini yasaklamak(tekrar üreme sorununa karşın).

    (bkz: sokak köpeklerinin kısırlaştırılması gerekliliği)
  • şimdi sözlükte hayvanseverlere al aha bak sokakta istemiyoruz cephesi gelir yazar çizer gider bı cacık da degismez
  • çocukların karnı acıkmış, oyun oynamak istemişler. ne vardı biraz müsade etselerdi de kadını yeseydiler.
  • köpekler kuyruk sallıyorlar. belli ki oyun oynuyorlar.
    iletişim çok önemli.
  • üst edit: videoyu izleyince o kadar sinirlendim ki hemen başımdan geçen olayı yazmışım. 8 sokak köpeğinin saldırısına ugrayan kadın icin gerçekten üzüldüm. video boyunca 1 dakikayı geçen saldırı anını izlemek çok kötü. insallah hemen düzelir.

    daha geçen hafta 3 tane köpeğin saldırısına uğruyordum. korkudan elim ayağım titredi. kar yağınca yemek bulamayan köpek beni gördüğü an nasıl havlıyor nasıl bana doğru yöneliyor görmeniz lazımdı. belediyeyi aradım durumu anlattım bugün aynı muhitten geçtim bir de ne göreyim bir tane köpek 8 tane enik. karşı taraftaki eczacıya sordum bu hayvanları belediye topluyor ama bir zaman sonra tekrar bırakıyor dedi. bir de kokana kadınlar var bu köpekleri mahalle aralarında "ay canım ay balım" diye besliyorlar. sizin bu anlamsız hayvan sevginiz yüzünden biz canımızdan mı olalım!
    arkadaşım ben sağlık sorunları yaşayan bir insanım köpeğin bana saldırması anında kanama geçirme ve kanamanın durdurulmama ihtimali çok yüksek. ben anında ölebilirim. bunun vebalini kim verecek yeter ya bıktım şu kedinizden de köpeğinizden de...elimde sopa ile gezesim var. kafamı yere eğemiyorum. her yer bok dolu. bi zahmet temizleyin olmaz mı?
  • "siz bir şey yapmazsanız köpekler size durup dururken saldırmaz" diyen gevşek ağızlılar henüz gelmedi mi başlığa? ben bu tarz videoları empati yapmadan izleyemiyorum ve içim parçalanıyor. başıboş sokak köpeklerine karşıyım.nokta.
  • köpeklerin ve kedilerin kısırlaştırılmadıkları takdirde daha nicesini göreceğimiz bir vaka. hayvanları çok çok seven biri olarak söylüyorum, bu durum hepimiz için kötü. kar yağıyor üzülüyoruz, hava soğuyor üzülüyoruz, insanlara saldırıyorlar üzülüyoruz. nereye kadar? en kötüsü, bir çözüm bulunmamasının ya da uğraşılmamasının sebebi, kimsenin umrunda olmaması. bir şekilde yaşıyorlar işte, idare edilir
  • türkiyedeki köpek saçmalığına bir son verilmeli artık. köpek insan tarafından türetilmiş bir türdür. vahşi olması gerekirken şehirleştirilmeye çalışılıyor. hayvan hakları sevicileri bu ablaya saldıran köpekleri de savunur. onlar savundukça 3 bin dolara köpek satan petshoplar şube üstüne şube açar. hiçbir sevicinin barınaktan getirdiği köpeği baktığını gördünüz mü? hayır ne münasebet.

    açlık çeken, soğuktan donan, insanların hor davranışlarına maruz kalan her sokak köpeğinin günahı bu hayvan hakları sevicisi eylemci kokoş teyzelere yazar.
hesabın var mı? giriş yap