• planlı operasyon ama türkiye mi abd mi planlamış operasyonu o karışık.
  • korkutucu bir yayındır. daha da korkutucusu şu an bahsedilen şeyi yaşamamız .
  • yuh amk ya. büyük şaşkınlık içerisindeyim. hicbir değerimiz yok beyler bi simülasyonun içindeyiz olacaklar inceden belirlenmiş bilmeyen birtek biziz
  • yuh arkadaş 3 kuruş kar edeceğim 80 milyonun ekmeğiyle oynuyorlar.

    yiyipte doymayanlar utansın.
  • ya bu kadar mı kör olur bir ülkenin halkı?

    "işte geliyor özel harekat" naralarıyla savaşa yollanan emekçi anne babanın oğulları bu kadar mı göz ardı edilir?

    milliyetçilik nasıl da bu kadar sağırlaştırır bir halkı? nasıl da gözlerine perde çeker?

    muhtemelen bu gece sırf sermaye sınıfının mızmızlanmasına karşılık olarak zenginlerin parasına para katacağı bir savaşa dahil olacak türkiye. üstelik eski dostu abdyi karşısına alarak(?).
    şaka şaka videoda pozisyon net. danışıklı dövüş. devam.

    uyan türkiye. uyan emekçi halk. bu oyunlara gözlerini bağlayarak atılma. oku, araştır, sorgula. neden ben ölüyorum da zengin benim sırtımdan para kazanıyor diye sor büyüklerine(!).

    ürettiğin malın keyfini çeken büyüklerine sor. oy verdiğin iktidara, arkasında durduğun insanlara sor hakkım nerede diye. uyuma. iş işten geçmeden uyan.

    zamanında "ya bu ülke ya hiç" diye seslenişini unutma. cumhuriyet ruhunu unutma. 23 nisanları, 29 ekimleri unutma. atalarını unutma, gerçek ülkünü unutma. kapitalist ülkelerin seni ezdiği yetmedi mi?
  • an itibariyle şoka uğradığım yayın. böyle bir hissiyatı daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum. arkadaşlar emin miyiz bu yayının gerçek olduğuna yoksa şaka mı yapılıyor?

    ilk defa, korktuğumu hissediyorum.
  • bu hayatta tesadüf diye birşey yoktur.
  • basit teknik analiz. abartılacak bir şey yok simülasyon evreninde yaşıyoruz diyenler olmuş finansçılar bir taraflarıyla gülüyorlar şu an size. fiyatın bu pazartesi yükselişe geçeceği önceden belirlenmişti, evet doğru. ama videodaki olaydan bu anlamı çıkartamazsınız çünkü finansta üçgenler vardır. üstünkörü özet geçerek anlatayım üçgen aşağı kırılırsa fiyat düşer yukarı kırılırsa yükselir. ve bu hafta kırılacak olan üçgen çok büyük boyutta olduğu için aşağı kırılsaydı bayağı düşüş gelmeliydi. bu ekonomi ile aşağı kırılamayacağına göre tabi ki yukarı kıracaktı. siyasilerin kritik kararlarının havadisi teknik analize göre basın'a duyurulur. yani usdtry enstrümanı trump'a göre değil trump usdtry'ye göre hareket etti. işin belirlenmiş kısmı bu. ama videoda iki yönde de emirlerin olmasını yazı-tura atmadan önce insanların bahse girmesi gibi düşünün. bu yüzden iki yönde de emirler var. fiyatın hangi seviyeye gideceğini bilenlerin sayısı çok azdı, gerisi kumar oynuyor yani.
  • bu amına koyduğumun küresel manipülatörüne kim rica ettiyse artık attığı twiti, ilgili yalaklarına kinayeli kinayeli sallamasından anlaşılıyordu zaten.

    bu oyunu kurgulayan sermayeci köpekler bokunuzda boğulun emi amın evlatları sizi. koca ülkenin onurunu üç kuruş için ayaklar altına aldınız. alçaklar.

    t: bir yayın.
hesabın var mı? giriş yap