• evrim ağacı'nın youtube kanalından 8 temmuz 2017 saat 20'de canlı olarak yapılacak olan yayındır.

    edit: yayin linkini zamaninda ekleyemedim. hemen asagida, tekrarini izleyelim, izletelim:
    https://www.youtube.com/watch?v=xcvhbco8tqo

    evrim ağacı youtube kanalı:
    https://www.youtube.com/…l/ucatnasfaixuvwwh8nlsdd3a

    yine her zamanki gibi muhabbet şeklinde olup ilerleyen saatlerde sorular ergi hoca tarafından yanıtlanacaktır.

    daha önce bir çok değerli bilim insanını konuk olarak ağırladılar, önünü alamıyoruz. bunlardan biri de celal şengör idi. tekrarını izlemek için:
    (bkz: 17 haziran 2017 celal şengör evrim ağacı yayını)

    açıkçası birçok konuk ile yapılan yayınlar en az celal şengör'ün yayını kadar kaliteliydi. youtube kanalından gözatmanızı tavsiye ederim. bırakın arka planda çalsın, siz dinleyin.

    celal hocanın yayınında sohbet kısmını kapatmışlardı, ki sebebini anlayabiliyorum. umarım bu sefer kapatmazlar da diğer dinleyicilerle muhabbet edip yayını daha interaktif takip edebiliriz. soruları yine twitter'dan alacaksanız alın, chat'imize dokunmayın *

    duyurular geldikçe burayı güncel tutmaya çalışacağım. canlı yayın linki yayından birkaç saat önce paylaşılır.
  • harika
  • yolda oldugum icin zamaninda izleyemedigim yayin. dolayisiyla reklamini da yapamadim, yeterince izlenmemis. youtube linki burada:

    https://www.youtube.com/watch?v=xcvhbco8tqo

    simdi izlemeye basliyorum. gelin beraber izleyelim, muhabbet ceviririz burada. sozluk o eski sozluk degil ne de olsa, format mormat kimsenin sikinde degil. yine de gotum yemedigi icin tanimla giris yaptim gerci. durup dururken caylak olmayalim simdi.
  • evrim, evrimsel biyoloji, biraz antropoloji, biraz da bilim tarihine değinilmiş olan izleyemeyenler tarafından izlenmesi gereken bir evrim ağacı yayını.

    edit: yazım yanlışı.
  • her zamanki gibi harika bir yayin olmus, ergi hoca cok degerli, ne dedigini bilen bir bilim insani.

    bu yayinlar tv'deki zevzek laf ebelerini icermedigi icin sacma sapan laf kesilmeleri, demagoji, laf salatalari olmadan guzel ve bilgi dolu muhabbetler dinliyoruz. ama tv'deki tartisma programlari kanal populeritesinin de getirdigi arti ve bilinirlik ile daha cok ilgi cekiyor. yani belki bizim yapmamiz gereken bu bilinilirligi arttirmak. burada herkes gelip yapilan isi ovuyor, methiyeler duzuyor fakat yayinlara ilgi cekmek icin kimse bir zahmete girismiyor.

    sosyal medyadan yayin oncesi daha cok duyuru yapilirsa daha cok izleyiciye ulasilir, ve daha genis yelpazede konuklar dahil edilir. daha iyi konuklar demiyorum, cunku zaten ergi hoca gibi bir suru taninmis ya da henuz taninmamis harika konuklar oldu. cita cok yukarilarda.

    edit: soylemeyi unuttum, ergi hocadan tekrar bir yayin sozu alindi. bu sefer evrimin daha teknik konularina deginilecek. ama oncesinde bu yayini izleyin, izlettirin. celal hoca'dan da alinan bir soz var ama o biraz uzak gelecekte olacak sanirim.

    ps: ergi hocanin sakali begenmedim.
hesabın var mı? giriş yap