• mektuplarin uzerinde olmasi isteniyorsa, alici kismina yazilabilecek posta kodu.
  • bugünün (2 eylül 2010) beverly hills günü olarak kutlanmasına neden olan posta kodu.

    http://news.yahoo.com/…0100901/ap_en_ce/us90210_day
  • dizinin ilk sezonunda bolca duyduğumuz sweetheart, altyazılarda bebişim olarak hayat bulmakta. emeğe saygı tabi ama 'bebişim' nedir canım kardeşim?! 13. bölümde babe ve honey de bebiş olmuştur. bebiş ?!

    beverly hills 90210 hatırına izlenemez, hatıraya saygısızlık olur. o bakımdan, hani diğer diziler sezon arası verdiğinde izlenesi bir dizi olarak görüyordum, ama o da türkçe altyazı bombaları ile şenlendikçe şenleniyor.
  • 3. sezon 2. bölümde tam anlamıyla yalancı çoban teması işlenmiştir. e tabi şimdi kızlar da haklı. naomi'nin onca yalanından sonra, inanmayabilirler ki mantıklıdır da. kız gelmiş "he raped me" diyebilmiş, sen nasıl için rahat inanmayabilirsin anlamadım yani, insan bi hadi doğruysa der yani.

    doğum günü partisiyle de super sweet sixteen'e selam çakmıştır.

    ayrıca yeni bir aşk-ı memnu vakası var sanki. iki kardeş arasında kaldı kız resmen, ilginç.
  • 2. sezonda jasper karakteriyle biraz birşeye benzemeye başlamıştı bu dizimtrak.
    artık yok ama.

    annie ve nayominin geçirdiği dönüşümler de hoşuma gitmedi değil.
    bu sezon paso takipteyim. bölüm sonunda afacan beşler misali birinden intikam falan alıyorlar ya, içim gidiyo.
    eski okul gibi değil orda paso sikişiyolardı.
    burda da her türlü kombinasyonu denemiyor değiller ama tek dert o değil işte.
    kelly'nin kardeşi var da brenda niye yok ama sanırım annie uyuzu onun renkli bir versiyonu. ya da audrey miydi, şu şarkıcı bozması hatun işte.
    bu arada annieden daha uyuz bi karakter yaratabildikleri için tebrik ediyorum.
    yine ekliyorum bitse üzülmem.
  • 5. sezon onayını alan dizi.
  • naomi gibi muhteşem bir kadın için birbirinden berbat storyline'lar yazan senaristleri olan dizidir. (bok gibi zengin hatun event planner olup milletin ağız kokusunu çekecek? gerçekten mi? preston meselesi ayrıca saçma sapandı.. hele ki son bölümde max gerzeğinin yine ortaya çıkması.. max? seriously??)

    ayrıca o ne silver'mış lan?! dizideki bütün ana erkek karakterlerle yattı, yetmedi hepsi kıza aşık oldular. hatta düşününce dizideki gay karakter de zamanında bununla gayet ciddi bir ilişki yaşamıştı. şahsen dizi senaristinin de kendisine aşık olduğunu düşünüyorum.

    güya olaylar çakma brenda & brendon (annie & wilson) etrafında dönüyor - annie'nin storyline'ları da en az naomi'ninkiler kadar kötü, wilson zaten bir kaç bölümdür ortada yok - bir de eşek gözlü (hehe ve kulaklı) adriana ve sümsük ivy var ki burada değinmek bile gereksiz.. oldu olacak silver ve ona aşık adamlar olarak değiştirsinler dizinin adını da kimseyi kandırmasak.
  • yeni sezonda ivy yok lan?! bir adını feriha koydum klasiği yaşattı 90210 ekibi, tebrikler.
  • amerikan teen dizlerine katlanamadığımın 10 dakikalık özeti olan dizi.

    herkesin bir alıcısı vardır tabi ama... of elim ayağım boşaldı resmen, gece gece dexter' ın yeni bölümünden sonra nasıl buraya düştüm bilemiyorum. ben yaptım siz yapmayın, allah kurtarsın hepmizi inşallah, amin.
  • bir "baris manco moda, 81300, istanbul" tadi yok
hesabın var mı? giriş yap