• gerçekten son yıllarda izlediğim en iyi "himym türevi" dizilerden. himym'deki annenin burda başrolde olması sebebiyle başladım ancak; dizinin o kadar farklı bir kurgusu ve düzenlenme şekli var ki, gerçekten tebrik ettim yapımcıları. tüm yan roller (sosyopat patron, geek arkadaşlar, zelda'nın ingiliz kankası, ama kesinlikle andrew'in kankası) çok iyi oturmuş. dizide şu anda sadece başroldeki andrew'in oyunculuğuna pek ısınamadım, onun dışında büyük bir sorunu yok. umarım iptal etmezler bu güzelim diziyi.
  • ilk iki bolumuyle guzel bir dizi olacaginin sinyalini veren dizidir. oyunculuklar basarili ozellikle cristin milioti sevimliligiyle yine sevgimizi kazanmakta. umarim omru uzun olur.
  • ilk üç bölüm itibariyle şeker, bal, kaymak, tatlı mı tatlı bir dizi olmuş. insanın içini sıcacık ısıtan cinsten ve dizinin genelinin kapalı mekânlarda olmaması çok çok büyük bir artı. süre koymaları da çok iyi, bakalım 8 ay 3 hafta 5 gün ve 1 saat sonra ne olacak?
  • bad judge ile birlikte iptal edilen nbc komedisi. her ikisi 13. bölümlerinin ardından iptal edilecek.

    http://tvbythenumbers.zap2it.com/…tm_source=twitter
  • american horror story'nin 20 de 1 i kadar reklamı yapılsa iptal olmasına gerek kalmayabilecek, şeker gibi bir diziydi. yazık oldu.

    not: alakasız diziler olduğunu bldiğimi, hatta ahs'i de severek izlediğimi belirtmek isterim. lakin bunun da hiç reklamı yapılmadı be kardeşim. ben bekliyordum bir de diziyi cristin milioti için, iptal haberini görünce başladığından haberim oldu. havar komşular.
  • her bölümünün ismi alfabenin bir harfiyle başlayan fakat iptal edildiği için m'de bitecek olan dizi. oyuncularıyla, hikayesiyle ve hatta mekânlarıyla fazlasıyla sevimli olmasına rağmen reytinglerde başarı gösterememiştir. oysa keşke devam etseydi ve biz andrew ve zelda'nın hikayesini a'dan z'ye izleyebilmiş olsaydık.
  • 1. bölümü sonunda gelecek vaadeden, izlediği diziden dünyanın anlamını çıkarmayı beklemeyen insanlar için keyifle izlenebilecek bir dizi. ne yazık ki 13 bölüm dayanabilmiş nbc ve a dan m ye kadar gelebilmiş bölümler.
  • bali isminin hakkini verseydi z ye kadar cekseydiniz yani sinir olmamak elde degil vurduli kirdili zombili vampirli dizilerin yaninda sevimli tatli relax bi diziydi yazik oldu
hesabın var mı? giriş yap