• kahreden haber.

    --- alıntı ---

    bayburt-trabzon arasındaki soğanlı dağı'nda uçuruma düşen anadolu ajansı muhabiri abdulkadir nişancı'yı arama çalışmalarına katılan jandarma arama kurtarma ekibinden 2 asker suya kapılarak kayboldu. iki askerin şehit olduğu öğrenildi.

    bayburt- trabzon sınırında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken, üzerine çıktığı kar kütlesiyle uçurumdan düşen anadolu ajansı (aa) muhabiri abdülkadir nişancı’yı arayan jandarma arama kurtarma timi’nden 2 asker, çalışmalarını sürdürdüğü soğanlı deresi’nde suya kapıldı.

    ikinci askerin de cansız bedenine ulaşıldı

    soğanlı deresi’nde suya kapılan 2 askerden önce birinin cansız bedenine ulaşıldı. aramalara devam eden ekipler, bir süre sonra diğer askerin de cansız bedenine ulaştı.

    görev şehidi olan askerlerin birinin astsubay, diğerinin de uzman çavuş olduğu belirtildi.

    --- alıntı ---

    kaynak: sözcü.com.tr
  • çok acı.
    gazeteci zaten yaşamıyor büyük olasılık yine de yaralı bir yere sığınmış olmasını dilerim.
    peki hangi akıl bu insanları bu denli tehlikeli bir işe atıyor. dalgıç mı bu insanlar. eğer öyle ise lafım yok. fakat dalgıç olsalar bile ortada bir eğitimsizlik ve eksiklik olduğu kesin
    ailelerine başsağlığı diliyorum.
  • gerçekten bu ülkenin insana verdiği değeri daha doğrusu vermediği değeri gözümüze bir kere daha sokulması durumudur. o muhabir, zaten başlı başına bir ihmal ve bir haber için yani ekmek parası için canından oldu arkasında gözü yaşlı insanlar bıraktı. şimdi de bu haber! ya akıl alır gibi değil arkadaşlar o sizin abiniz babanız yakınınız olabilirdi ihmal sonucu böyle birşey olsa ne hissederdiniz ya allah aşkına bi düşünün! kafayı yememek işten bile değil ! sorumlularının allah bin belasını versin bu zihniyetin ve insan canına değer vermeyen herkesin allah bin türlü belasını versin. siz ve sizin zihniyetiniz ölmeden dünyaya rahat yok.

    edit: içim soğumuyor! allah sizi kahretsin!
  • allah gani gani rahmet eylesin.
  • bu nasıl iştir yahu, adam uçurumdan düşüp kaybolmuş, naaşı bulunamamış. ısrarla bir haftadır tüm imkanlarla aramanın mantığı nedir. yıllar yıllar önce akrabalarımdan birisi meriç’e kapılıp gitmiş. aramamışlar bile, ne cesedi bulunabilmiş ne de mezarı olmuş.
    adam zaten ölmüş, cesedinin neden bu kadar önemi olsun. sadece aa muhabiri diye bütün bu imkanlar sunulmuyorsa ne olayım.
    alın işte, bir cesedi bulmak için iki capcanlı hayatı, ülkeye o muhabirden çok daha büyük katkıları olan ve olacak olan iki güzel askerimizi feda ettiniz.
    başımız sağolsun!
  • tehlikeli bir ortamda hayatını kaybeden bir insanın cenazesine ulaşmaya çalışırken akılda tutulması gereken ilk şey, merhum kişinin hayatını kaybettiği koşullar ve başka kayıp vermemektir. bunu da bu işin uzmanları ve profesyonel askerler herhalde bizden iyi biliyordur ama maalesef yine de iki insanımızı kaybetmişiz.
  • ne şehittir ne gazi aa naaşı bulma yoluna gitti niyazi dediğim zavallı askerlerdir.

    askerlerin arama kurtarmada kullanılmasına karşıyım.
  • hayatını kaybedenler jak timi mensubu iki askerdir.
  • tayyip in muhtarlar için hepsi silah ruhsatı istedi verdik dediği bir ortamda keşke hepsine bunun yerine ilkyardım eğitimi verilseydi diyebileceğimiz durum. sebebi için
    link
  • şehitlerimize allah'tan rahmet diliyorum.
hesabın var mı? giriş yap