• dün link üzerinden ücretsiz e ticaret mağazamı açmak için başvuruda bulunmuştum. gün içerisinde aradılar ve küçük bir mülakat yaptılar. normalde 250 tl gibi bir ücreti olan hizmeti üniversite öğrencilerinin yerine ödeyen sponsorlar sayesinde ücretsiz olarak kullanıcam
    az önce de aldığım telefonla kabul edildiğimi öğrendim.
    acadebi'yi duymayan yoktur diye tahmin ediyorum ama e ticaret dropshipping ve multilevel marketing birleşiminin gücüyle oluşan bana göre dijital çağın en güçlü platformu.
    amazon'a rakip türk markası desem abartmış olmam.
    bakalım neler olacak...
  • başlıktaki plastik tanım giren yazarlara iyi güldüm.
    whatsapp durumlarında bebenin biri düzenli olarak bunu pompalıyor, öyle haberim oldu. slogan, tema, mesaj, alt metin, subliminasyon açısından tahlil edersek, sadece laf. "stoksuz satış yap, arkadaşını getir beraber ütelim, girişimcilik çok rerörerö" vb kavram ve vaatler. yaygınlaşırsa çok can yakar. aportta bekliyorum.
  • arkadaşımın sürekli paylaşması nedeniyle öğrendiğim network marketing oluşumu. instagram hesaplarına bakınca bana hiç güven vermedi. ne yaptıkları, nasıl yaptıkları çok havada kalıyor. açıkçası bana biraz da saadet zincirini anımsattı. hedef kitle bu sefer gençler ve özellikle üniversite öğrencileri.
    ayrıca cidden probiyotikli çamaşır suyu, probiyotikli bulaşık deterjanı da nedir?
  • yine gözümüzün önünde ilk etapta durumu bir anda iyi olan örnekler var, düşünmeden edemiyorum
  • bu aralar yakın arkadaş çevremin harıl harıl reklamını yaptığı network marketing temelli bir oluşum. belli bir ücret karşılığında* mağazanı açıyorsun ve ekip kurup online eğitimlere katılıyorsun. mağazandan satış yapıldıkça prim alıyorsun tâbii ekibinin satışlarından da belli primler alıyorsun. ekibin büyüdükçe sen de büyüyorsun.

    kısaca çok yeni ve öğrencilere hitap eden bir oluşum. bildiğin saadet zinciri mantığı yalnız bu sefer ki hedef kitle okumuş kesim.

    mantık gayet iyi ve işlerse belki bir amazon yahut alibaba olur evet yalnız şu unutuluyor abi burası türkiye. verilen emeğin çok kolay sömürülebildiği bir ülke. döktüğün alınterinin karşılığını almak için bir o kadar ter döktüğün bir yerde yaşıyorsun o yüzden böyle beklentilere girmek bana komik gelmiyor değil.

    son olarak bazı insanlar umut tacirlerine para kazandıracak ki tosuncuklar yaşasın diyor ve tarihin tekerrür edebileceği konusundaki uyarımı yaparak entry'me son veriyorum. içimden bir his yakın gelecekte burayı editleyebileceğimi söylüyor.
  • gerçek olması imkansız olan oluşum. bu ürünleri o fiyatlarla hiçbir insan kendi hür iradesi ile satın almaz. 10 liralık çayı 100tl ye satıyorlar. sistem kesinlikle piramit ponzi ağı. üzüldüğüm nokta gençlere olacak, yine vakitlerini emeklerini çalacaklar. çevremdeki hiçbir insanı kurtaramadim, yazık ne diyeyim.

    mesajı güncellediğim için özelden taciz eden acadebili arkadaşlar, derdiniz ne oğlum sizin. bunlar o kadar özgürlük düşmanı ki neyi takip edip etmemem gerektiğine bile kendileri karar vermek istiyor. bu kafalarla iş yapamazsınız, girişimci ise hiç olamazsınız, şu kelimeyi ağzınıza alıp mundar etmeyin.
  • genç zihinlerin iş gücünü kullanarak, adı sanı bilinmemiş 4-5 markanın ürünlerini pazarlamak için kurulmuş saçma sapan sistem. satış elemanı ilanı verselerdi dikkate alınmazdı. böyle bir sistem düşünüp birazda süslemişler olmuş sana network marketing. kıymetli vaktinizi böyle şeylere harcayıp girişimci ruhunuzu köreltmeyin gençler.
  • gerçekten bilgisi olan birinin beni acilen bilgilendirmesini istiyorum.
  • bu ağa kendini kaptırıp linkedin'de profillerini "girişimci" olarak güncelledikleri ponzi ağı
    (bkz: mega holdings)
    (bkz: jeunesse global)
hesabın var mı? giriş yap