• headcleaner sabah postası. hatta gecikmiş günün ilk sigarasının mazereti.
    geceyi kaplayabilen, beraber üstüme çökebilen şarkı.
  • atom egoyan'in 2008 filmi. kisisel ve toplumsal travmalar uzerine zarif bir film. arsine khanjian pek olmamis gibi geldi yalniz.
  • 2009 istanbul film festivalinde atom egoyan 'ın uluslararası yarışma kapsamında gösterime giren filmi. konu itibariyle etkileyici bir film olmuştur.inançlar ve insanların inandıkları uğruna yaptıkları bunun toplumdaki etkileri güzel bir şekilde işlenmiş.festival kitapçığında anlatılandan çok daha derin bir film olması şaşırtmıştır.
  • şu festivalde* gördüğüm en güzel filmlerden biri oldu. yalnız kurgusu adamı aptal ediyor, insan kiminle özdeşleşeceğini şaşırıyor. bir kereden fazla seyredilesi bir film.
  • her dinleyişte içimdeki 21 gram fazlalığı söküp benden alan cranes şarkısı.

    http://www.youtube.com/watch?v=qb0c5zm_g4q
  • bir sahnesinde godspeed you black emperor'un 9-15-00'un parçasıyla tüyleri diken diken eden, gerilimli bir merakla izleyiciyi peşinden sürükleyen atom egoyan filmi. diğer müzikler mychael danna'ya ait sanırım, pek hoş değil gerçi.
  • atom egoyan'ın kültürel miras, terorizmin kökleri ve ahlaki konumu üzerine, yine hiçbir şeyin yüzeyde göründüğü gibi olmadığı, kişilerin duygusal labirentlerden geçtiği 2008 yapımı filmidir.
  • bir ergenin hayalgucu ve cesaretini, o yaslarin gecmise olan takintisi guzel bir sekilde dramatize eden filmdir. ellere ve gozlere kayan goruntuler ve muzik kullanimini enfes sekilde oturtmustur atom egoyan yine bu filmde. yalniz egoyan'in gercek hayattaki esinin canlandirmis oldugu ogretmenin finalle baglantisi biraz 'oeeh' tadi veriyor.
  • muhteşem bir ìon şarkısı. sözlerini de yazıcam:

    will you rise from the shadows
    to our hallowed place
    where we'd often lay
    in our golden days

    oh i've prayed for salvation
    since i fell from grace
    led myself astray
    as you stole away

    but if i ever lost my heart
    i found mercy

    will you come to the waters?
    where i met you
    oh where you left me so
    where i lost my soul

    if you wake from your slumber
    and you bare your soul
    and you come back so
    i won't let you go

    if you ever find your heart
    please forgive me

    will you ever find your heart?
hesabın var mı? giriş yap