• yavaş yavaş ilerleyen, bir yazar adayının kariyer çırpınışlarını anlatan film.

    emma roberts'ın güzel değil ama tatlı olduğunu kanıtlar nitelikteki filmdir ayrıca.

    armando riesco harika bir oyunculuk sergilemiş. gerçekten bir travesti duygusu oluşturdu bende oyunculuğuyla.

    filme notum: 3/10
  • beklentiye girmeden izlenilmesi gereken çerezlik film.

    --- spoiler ---

    filmin başında amy'nin kafasını fırına sokmasından sonra odasındaki sylvia plath posterinin görünmesi güzel bir detaydı
    --- spoiler ---
  • tek kelimeyle öeehh.
  • öyle "iki satır yazı yazmakla resim çizmekle sanatçı olunmuyor"un mesajını gayet güzel veriyor ancak yine de bağımsız sinema havasında ortalamanın altında kalmış olan film.

    - - - spoiler - - -

    emma roberts'in filmlerini normalde beğenirim ama bu filmde aşırı cırtlak konuştuğu sahnelerde john cusack gibi kendimi zor tuttum, yok yani şu cırtlak ses olayı cidden berbat bi olay.

    ha bu arada emma'nın deliler gibi sevindiği bi sahne var hani arka arkaya lambayı açıp kapatıyor, işte oradaki performansı cidden iyiydi.

    dükkandaki müşteri sahneleri gereksizdi. anne babanın oyunculuklar berbattı. travesti vasattı. john cusack gerçekten iyi oyuncu. başka da birşey olmadı zaten.

    - - - spoiler - - -
  • emma roberts'ın sevimliliğine, john cusack'ın her zamanki gibi cool duruşuna ve evan peters'ın yakışıklılığına bayıldığım film.
    çerezlik bir film değil de, kısaca indie komedi. zaten 22 günde çekilmiş ve yanlış hatırlamıyorsam kendi ülkesinde bile bir iki sinemada gösterilmiş bir film. ancak kendinizi oldukça özel hissettiğiniz halde bir türlü istediğiniz noktaya ulaşamıyorsanız, bir göz atmanız gerekenlerden.
  • izlemeye tereddüt ettiğim ama evan peters görmek istediğim için izlediğim ve her ortama uyum sağlayabilecek bi film. çünkü içinde çok güzel şeyler var, çok dürüst bi film, çok doyurucu ve baya güldüm ki komedi filmlerinde bile gülmüyorum pek ama bu film çok iyiydi tavsiye ederim
  • şiir yazma konusunda yeteneksiz ama şair olmak konusunda inatçı bir kızın yaşadıklarını izlediğimiz, başrolde emma roberts ve john cusack'in olduğu keyifli bir film. travesti rolünde ise armando riesco oldukça sevimli.
    üniversite parasını şiir kitabı çıkarmak için kullanan 22 yaşında ki bu kızı babası, "gönderdiğin şiirler beğenilip yayınlanmadı, artık tüm para da suyunu çekti, okuyamayacağına göre git kendine bir iş bul" diyerek uyarır. ömründe çalışmamış, hiç erkek arkadaşı olmamış ve tek tutkusu şiir yazmak olan bu kız erotik ürünler satan bir dükkanda iş bulur. aynı zamanda da hayranı olduğu ünlü şaire dadanır ki kendisine akıl hocalığı yapsın...
    yetenek üzerine, yeteneğiniz olmayan bir şeyde ısrar üzerine güzel bir film. emma roberts her zamanki sevimliliği ve iyi perofrmansı ile filme bağlanmaya sebep oluyor.
hesabın var mı? giriş yap