• (bkz: advcash)
    (advanced cash ltd), kripto para, yerel para ve ön ödemeli kart özelliklerini birleştiren uluslararası bir ödeme platformudur. kullanıcılar, çok düşük komisyon ücretleri vererek, desteklenen yerel para birimleri ile btc, eth, bnb, xrp vs kripto paraları alabilir ve satabilir.

    ülkemizdeki kripto para piyasasinda iş yapan, btcturk, paribu, papara, vs gibi en önde gelen firmalar hakkında bile hiç iyi şeyler yazılıp söylenmiyor. şahsen ben de bunların heran tosuncuk gibi paraları toplayıp kaçıp gideceklerini düşündüğümden dolayı çok istediğim halde kripto para piyasasına giremedim.

    simdi bu advcash araciligi ile girmek istiyorum. kullanan varsa aramızda, tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen? ınternetteki yorumlara bakıldığında ve firmanın uluslararası bir kuruluş olduğu göz önünde bulundurulduğunda türkiye'deki muadillerinden çok daha güvenli olduğu söylenebilir.
  • fazla komisyon alan site. eğer binance'e para yatırmak istiyorsanız en az masraflı yol banka hesabınızdan herhangi bir türk kripto para borsasındaki hesabınıza havale yapıp komisyonu düşük bir coin ile binance'e göndermektir. uğraştırıcı gelirse papara ya da direk kredi/banka kartından veya advcash'den alabilirsiniz ama dediğim gibi masraflı biraz.
  • yurdumuzda daha ziyade kripto para alım satımları için kullanılan bir elektronik ödeme platformudur ya da olacaktır.

    iş bu entari yazıldığı esnada dutluk olan bu başlık, 30 nisan sonrası sayfalarca referans koduna ev sahipliği yapacaktır. buradan siteye olabilirsiniz.

    yatırım, çekim vb. işlemleriniz için yeşillendirebilirsiniz.

    destek veren kıymetli arkadaşlara teşekkür ederim. sorun yaşarsanız lütfen ileti göndermeye devam edin.
  • evet arkadaşlar, denedim problem yok. papara kadar hızlı değil malesef. papara gerçekten çok hızlıydı. tabi bir de komisyon daha fazla. para çıkarabilmek için hesap onayı vs. bu sitede de yapmanız gerekli. sorularınız için yeşillendirebilirsiniz.
    adettendir referanslı üyelik.

    edit 1: iki kere çekim işlemi yaptım, binance'tan advcash hesabınıza anında geçiyor. banka hesabıma geçmesi şu ana kadar en fazla 40 dk sürdü. süre artarsa editleyeceğim.

    edit 2: şu an max 2 saat 10 dk. para çekerken, hesaba yatırma süresini 1-3 iş günü olarak belirtiyorlar, buna da şükür.

    edit 3: çözdüm olayı. şirketin merkezi belize'de. dolayısıyla yerel saat farkından dolayı gelişiyor beklemeler. saat 16:00'dan sonra çekim işlemi yaparsanız çok beklemiyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap