• bugün telefonuma gelen, gördüğüm andan itibaren aklımdan çıkmayan dört yaşlarında, 6 adet köpek tarafından saldırıya uğramış, vücudu delik deşik olmuş çocuğun fotoğraflarından sonra bu konuda bir şey yapmam gerektiğini düşünerek bu başlığı oluşturuyorum.
    ağrı denilince aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama benim tespitlerime göre ülkede kimsenin hakkında çok bilgisinin olmadığı, umurunda da olmadığı, yönetime gelenin hangi partiden hangi milletten olduğunun önemi yok, hiçbir zaman görevlerini yerine getirmediği, türkiye'nin de gerisinde kalmış bu şehirde doğal olarak birilerini şikayet etmek de çok mümkün değil. hoş, şikayet edince de değişen bir şey olmadı.

    ağrı'daki belediye, sokak köpekleri için barınak yapmış fakat, köpekler hem çok saldırgan hem de hala şehir merkezinde çok fazlalar. bu denli saldırıları önlemek için onları barınağa tıkmaktan ziyade, doğru şekilde rehabilite etmek, aç bırakmamak ve halkı da bu anlamda bilinçlendirmek gerek bence.

    ağrı - batıkentte bu saldırının bu sene dördüncü köpek saldırısı olduğunu söylersem belki olayın ciddiyetini, belediyenin bir an önce birşeyler yapmasının elzem olduğunu bir kere daha belirtmiş olurum. buradan, bir ihtimal, birilerinin dikkatini çekip bir başka çocuğun daha fiziksel ve psikolojik yıkımının önüne geçmek istiyorum yalnızca.
  • hem çocukların köpeklere nefret besleyerek büyümemesi hem de kimseye zarar gelmemesi adına gereken yapılmalıdır. saldırganlaşmak zorunda kalan dostlarımıza zarar vermeden bir çözüm bulunacaktır.
hesabın var mı? giriş yap