• bursada adliyenin önünde takılırdık yıllar önce, sonra üniversiteyi kazanınca bağlantı koptu.. yıllar sonra reklamlarda ve sinemada görünce " anaa olgun değil mi yaw" oldum. evet oymuş. yolu açık olsun.

    (bkz: kampüste çıplak ayaklar)
  • çilek filmi oyuncularından. ama o saçlar.. çoktular ama yok olmuşlar.
  • buraya boynu bükükler dizisinde gördüğüm kadarıyla "ekranda kusurlu erkek görmek güzel oluyor, hele ki başrolse daha iyi. ne böyle kıvanç, mehmet günsur falan" gibi şeyler zırvalayacekken şunu gördüm, çarpıldım.
  • oha. bu herifi bi kaç kez sattas konserinde gördüydüm.
    orçun sünear'ın kuzeni diye biliyodum, kardeşi çıktı. macaroon uyardı!
  • maral dizisinde moda tasarımcısı benan'ı oynayan yakışıklı herif. bu yaşımda beni liseli ergenlere bağlamıştır. daha fazla replik yazmaları dileğiyle.

    bir de pek bir bilgi yok hakkında, röportaj falan şeyaparsa çok sevineceğim.

    kendine iyi bak koçum. öptüm, kib, bye...
  • maral dizisinin reklamlarında dikkatimi çeken oyuncu. nereden çıktı bu yakışıklı falan diye düşünmeme sebep oldu. sonra resimlerine baktım googleda ve boynu büküklerde oynayan çocuk mu bu diye düşündüm. buradan baktım biri yazmış. inanamadım. böyle bir değişim olamaz arkadaş. şu iki fotoya bakın allah aşkına.

    boynu büküklerdeki hali

    maraldaki hali

    şimdi aynı kişi olabilir mi bunlar allah aşkına?* bir sakal-bıyık ve az uzun saç kombinasyonu bir insanı bu kadar değiştirebilir mi? taş olmuş valla bu kombinasyonla.*

    zaten maralda gördüm diyorum sanki daha önce gördüm ama kim ki bu diye. çok şaşırdım yahu*
  • şu reklam ı görür görmez bayıldığımdı.baya uğraştım adını madını öğrendim sonra yonjadan falan takip ettiydim az stalker değilmişim de ben yaşlandım adam hala taş,helal olsun.
  • tutkulu olduğu kadar centilmen de bir aşıktır.
  • maşallah çok yakışıklı bir abimiz. kendisi ve abisi ile aynı spor salonuna kayıtlıyım abisini 3-4 defa görmeme ragmen kendisini bir kere gördüm hatta çok bezgin spor yaptığım konusunda uyarıldım. bir daha da görmedim sanırım bezgin halimle adamı spordan soğuttum bir daha asla aynı saatte gelmedi. burayı okuyorsa akşamüzeri 5-6 gibi gitse ya bi kaç kere spora bizimde gözümüz gönlümüz açılsa :(
  • iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra entelektüel yönü gelişmiş bir insandır kendisi.
    şöhret olmak, popüler olmak ya da çok büyük paralar kazanmak için değil, gerçekten oyunculuğu sevdiği ve bu meslekte kendini geliştirebildiği kadar geliştirmeyi hedeflediği için bu sektörde olan çok nadir insanlardan.
    kendisine de her zaman söylerim; hak ettiği gibi çok daha iyi yerlerde göreceğime olan inancım tam.
    yalnızca bu piyasa için fazla kalifiye olduğuna inanıyorum.
    o da türk medyasının ucuzluğu ve pisliğinden, yapacak bir şey yok..
hesabın var mı? giriş yap