• bilim adamı filan değildir. ağzı laf yapan tırt bir doktordur olsa olsa. zamanında covid-19'u uluslararası komplo diye anlatmıştır. videosu burada sonlarda:

    ilaç sektörünü suçlayan bir de kitap yazmıştır. bugün covid-19'a çare bulsun diye herkes ilaç şirketlerinin gözüne bakıyor halbuki. komedi adam.
  • kahvedeki dayı. mehmet ceyhan gibi bir hocanın karşısında sıçmış!
  • (bkz: şaklaban)
  • kronik hastalığı olup da kovid nedeniyle ölenler kovid'den ölmüş sayılmaz zaten başka nedenlerden dolayı öleceklerdi diye tweet atan dayı.kronik rahatsızlığı olmayıp kovid nedeniyle hayatını kaybedenleri de saymayalım, trafik kazası, iş kazası gibi nedenlerle ölebilirler onlar da.en iyisi kimseyi covid nedeniyle hayatını kaybetmiş saymayalım.
  • bu kadar profesör gerizekalı bi sen akıllısın zaten amk diyesim var
  • ahmet rasim küçükusta'yı "bi sen" diye ötekileştirmek yersizdir

    zira onun gibi ve aynı gerçekleri savunan onlarca, hatta yüzlerce doktor var
  • uzmanlık alanını bilemem ama matematik algısı ilkokul seviyesinde falan olması gerek ki twitter'da şunu yazmış:

    "dünya nüfusunun %4' ünü oluşturan usa' da tüm kovid ölümlerin %20' sinin görülmesi ibretlik bir durumdur."

    bunu yazdığın gün tüm dünyadaki covid vakalarının % 24'ü abd'deyken ve abd'deki ölümlerin (537,841) covid vakalarına (29,697,188) oranı % 1,8 ile dünya ortalaması % 2,2'nin bile altındayken bunu yapıyorsan ya ortaokul düzeyinde bile matematiğe kafan basmıyordur yada bilinçli bir şekilde manipülasyon yapıyorsundur.

    gel de sen bunun komplo teorilerini ciddiye al şimdi.
  • hekim olamasaydı büyük ihtimalle emlakçı olurdu. ya da taksici.
  • ülkedeki en gereksiz adam kendisidir.

    kendisini sağlık camiasına rezil etmek için bu kadar uğraşamaz bir insan. ne ilaçlarla ilgili söylediği, ne vitaminlerle ilgili söylediği, ne beslenme ile ilgili söylediği hiçbir şeyin uzaktan yakından doğrular ile alakası yok. bu gibi herifler için çok güzel bir tabir var! “oda profesörü” muhtemelen akademisyenliği odasında çıkmadan geçmiş. ne hasta, ne eğitim hiçbir şeye elini sürmeden emekli olmuş. bu kadar bilgisizlik ve cahillik olamaz. sırf gündemde olmak daha fazla popüler olmak için bunlar yapılamaz.

    hiç mi onur yok sende kardeşim.
  • twitterdan saçmalamaya devam eden adam.
    "kanserde "erken teşhisin" hayat kurtaran bir uygulama olmadığı, kanser teşhislerini artırdığı (overdiagnosis) ama kanserden ölümleri azaltmadığı ispatlanmıştır. prostat kanseri taramaları tavsiye edilmiyor, meme kanseri taramaları yaş aralığı uygulama sıklığı da daraltıldı."
    https://twitter.com/…sim/status/1398280501677412352

    erken teşhisle evre1 de yakaldığın kanserle evre 4 de sağ kalım oranları aynı mı allahın salağı. hangi kanser türlerinde nasıl ölümleri azaltmamış şu belgeleri bir ortaya koysan.
    daha öncede tvlerde pandemiden önce ben hastalarımda hiç d vitamini düzeylerine baktırmam demişti iyi hatırlıyorum şimdi covid de dvit.nin faydalı olabileceğine dair yayınlar çıkınca birden aydınlanma yaşadı millete d vit. öneriyor.

    bu ve bunun gibilerin sosyal medyada tv lerde söylediklerine inanarak hareket edip sağlığınızı riske atmayın doktorunuzun önerdiği rutin kontrollerinizi yaptırın.
hesabın var mı? giriş yap