• lan yoksa nidalarının yankılanmasına sebep olmuş bjk yöneticisidir.

    http://www2.sporx.com/…-isimden-cevapsxhbq337051sxq

    başlığa bakınca en galiz küfürlerimi hazırlamıştım, gene kim ne yumurtladı acaba, adama* rahat vermeyecekler belli oldu diyordum ki, son cümlesiyle dumur oldum ahmet bey'in.

    ".."beşiktaş'ın yeni teknik direktörü slaven bilic'in 'bu sene şampiyon olamayız' sözünü nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna ise ahmet ürkmezgil, şu yanıtı verdi; "bu konunun, teknik direktörümüzün taktiksel görüşü çerçevesinde olduğu düşünülebilir. bu konuda benim bir yorum yapmam doğru olmaz."

    çok mu lüks böyle yöneticiler bize? çok mu şey istiyoruz?
  • “galatasaray ve fenerbahçe’den hangisi şampiyon olursa olsun diğer taraf ister istemez sıkıntı yaşayacak. bu bakımdan sezon sonunda bizim şampiyon olmamız onların da hayrına olacak” diye son derece saçma ve komik bir açıklama yapan beşiktaş genel sekreteri. diplomasiyle kupa peşine düşeni de ilk kez görüyorum.

    http://tr.eurosport.com/…lur_sto4665634/story.shtml
  • karanlık dönemine tükürürüm. 35 yıl önce biz beşiktaşlı olurken de okulda, sınıfta azınlıktık, o zaman da fener-gs arasında kedi köpek kavgası vardı. kim ezilmiş, kim fener'e geseye hayran olmuş? 8-0'ın ertesi günü okula işe beşiktaş atkısıyla giden taraftar mı?

    beşiktaş yöneticisi olacak insan önce kendini ifade etmeyi bilecek. zaten bayağıdır boş boş konuşuyordu bu beyefendi.
  • kendini övmek için feda dönemindeki beşiktaş taraftarına "ezik" sıfatını yakıştırmış zamanın "ezik" şimdinin "egoist" beşiktaş yöneticisi.

    feda dönemi ve kısıtlamalar kaçınılmazdı, ama eziklik psikolojisi kaçınılmaz değildi. ezik olan sizdiniz, beşiktaş camiası ya da taraftarı değil, beşiktaş'ın o dönem görev yapan yönetimiydi.

    hatta üçüncülüğü öyle kabul ettiniz, ortalığı öyle boş bıraktınız ki aziz yıldırım coşup "iki büyük" kampanyasını başlattı köpeklerine. o zamanlar ali gültiken size şu yazıyı yazmıştı belki utanır silkinir, o ezik psikolojiden çıkabilirsiniz diye (bkz: #52816462).

    --- spoiler ---

    (aziz yıldırım) yukarıda bahsettiğim yokluklardan çok şey var etmiş beşiktaş’ı da çok iyi biliyor. yönetici olduğunda fenerbahçe’nin, beşiktaş’a karşı her maçta yaşadığı hezimetleri de iyi biliyor. gücünü de biliyor...

    fakat süleyman seba gibi bir kulüp başkanının dönemini yakından yaşamış, ona hayranlık ve saygı duyan bir yönetici olarak, bugün çok şeye sahip ama başarı felsefesi fakiri bir başkan duruşunu da çok iyi biliyor!..

    onun için böyle konuşuyor... bu durumu kullanıyor...
    --- spoiler ---

    şimdi de şaşırmamak lazım, ilk geldiğinizde o ezikliği dışavuran hangi bozuk psikolojiyse, şimdi de şenol güneş sayesinde elde ettiğiniz başarı sonrası bu saçmalıklar aynı bozuk psikolojinin dışavurumu.

    yoksa hasbelkader bilic kendini ingiltere'ye pazarlamasa siz hala daha "efendilik" ve "seba değerleri" kolpaları üzerinden ezik ezik ekmek yemeye çalışacaktınız.

    biz beşiktaş tartaftarı olarak şimdilik yatıp kakıp şenol güneş'e dua edelim... tabi kendi ayaklarınıza sıkıp şenol güneş'le ego savaşına girmezseniz...

    allah sonumuzu da hayır etsin böyle işbilmez ezik yöneticilerle...
  • senin kendi takım taraftarına ezik deme cüretini nereden bulduğunu merak ediyorum.

    biz 10 yıl önce de beşiktaşlı olmaktan utanmıyorduk şimdi de. veya gelecekteki kötü bir dönemde de. bizim için aslolan beşiktaştır, formasında kaç yıldız olduğu değil.

    tabiki her taraftar takımının başarılı olup şampiyon olmasını ister ama olmazsa da sevgisinden birşey kaybetmez. kaybediyorsa zaten taraftarlığı anlayamamış demektir.
  • her beşiktaşlının bildiği ama kendine itiraf edemediği gerçekleri sesli olarak dile getirmiş yönetici.

    tebrik ediyorum kendisini.

    ahmet beye olan öfkenin nedeni açıklamalarının bal gibi doğru olduğunun bilinmesidir başka bir şey değil.
  • talihsiz kelimeler seçerek, punduna gelmiş yönetici. derhâl istifa etmeli.
  • bunun gibiler yönetimde olduğu sürece derbi öncelerinde daha çok kırmızı kart yeriz.

    https://twitter.com/…tatus/1041042212103094272?s=19

    sinirim bozuldu evde duvarı tokatlıyorum. söylediği söze bak amk asdhsshdj.
  • --- spoiler ---

    "herhalde taraftarlarımız hakeme küfür etmemek için, bu işi yönetimle halletmeye çalıştı. başka bir anlam bulamıyorum yoksa. çok absürd bir sarı kart, faul dahi yoktu. herhalde taraftarın o manada yaklaşımı oldu."
    --- spoiler ---

    utanıyorum böyle yöneticilerden. efendilik sevdalısı fikret orman'a göre de böyle yönetici oluyor işte.
  • taraftarı sürekli yanlış anlayan vasıfsız.
hesabın var mı? giriş yap