• boşa kurtul en iyi tavsiye olur . sabaha mutluk
  • acisi kizindan cikarilir.
  • yalnız kayınpederle kalsa yine iyi, bir de üstüne kayınvalide, görümceler (4 adet) ve kocaları yani kısaca tüm sülalenin akp sevdalısı olmasıyla beni evlilikten soğutan durumdur.
  • bizim bir abimizde var bu profilden. gram sevmez ama saygı evlilik karısının hatrı gibi normlar önce geldiği için kendisini tutar, demez birşey. ben anahtar kelimelerle şöyle bir tarif yapayım; fatih tuğrası, ex-refah fanı, uğur ışılak ringtone, torununun ismi recep.
    kendi ağzından anlatıyorum.
    birgün çok hastalandı hafif nezle ama yaşlılıktan dolayı atlatamıyor. napalım napalım doktora gittik geldik eve yatirdik babamı. sonra ben haberleri açtım tayyip mitingde son gaz bastırıyor. bak size yalan gelir her cumlesini bitirişinde babam birseyler mirildaniyor. dedim heralde salavat falan çekiyor. kulak kabarttım bende acaba ne diyor diye. 7 haziran genel seçimler, malum kişi siki tuttuğunun farkında seçmeni senkron halinde slogan attırıyor. sonunda boyle memlekeet memlekeet diye bagirdı. en sonunda babam da allahu akbaar diye bağırdı. meğersem her cümlesinden sonra tekbir getiriyormuş. sonra ben iyileştim dedi. kalktı mitinge gitti.
  • ortak paydada buluşamadığımız anlamına gelmektedir.
    konuşulacak o kadar konu varken sizin ve ailenizin görüşünü bildiği halde durduk yerde erdogan ve akp propagandası yapmaktan geri kalmaz.
    saygıda kusur etmeyip mümkün mertebe zaman geçirmemeye dikkat etmek benim çözüm yolum.
hesabın var mı? giriş yap