• sağlığı bilmem ama eğitim alanında 19. asıra dönüş yaşadık. pozitif ilimler değersizleştirildi. fen liselerindeki yabancı dil hazırlık kaldırıldı. yabancı dile yabancı fen lisesi mezunu kişiler var sokaklarımızda.
    eğitimin kalitesi yerlerde sürünüyor. okuma yazma bilmeyen öğrenci liseye geçiyor. lise diploması almak pazardan meyve sebze almak gibi sıradan hâle geldi.
    16 yılda kaç kere sınav sistemi değiştirdiklerini, kaç öğretim programı değiştirdiklerini ben unuttum. 2015 yılında öğretim programı hazırlayıp o programı yalnızca bir sene uyguladıktan sonra üstüne 2017 programına geçildi.
    bir ülkede eğitimi düzeltmeden diğer alanları düzeltmek imkansızdır, boşa kürek çekmektir. eğitimin sürekli orasıyla burasıyla oynamak ise ülkenin geleceğini riske atmaktır.
  • (bkz: rize egitim ve arastirma hastanesi dr rezaleti)
    (bkz: 9 nisan 2017 koru hastanesi rezaleti)

    bu iki vakanın hukuki süreçlerini takip edin...
    sorumsuzluktur en ciddi sonucu...
  • daha kötü günler bizi bekliyor
  • görüntü, yani dışardan görünen kısmı yani binalar yani inşaatlar süper, diyecek bir şey yok, her mahallede okul; imam hatip de olsa bir şekilde var; her şehirde üniversite var.
    içerisi, yani içeriği, yani öğretmen ve eğitmen ve akademisyen kalitesi, kalifikasyonu, kalitesini geçtim de kadro varlığı yerlerde sürünüyor.
    hastanelerde de durum aynı, var mı evet var, baya bir yenileme ve gelişme var ama yarı özel gibi çalışıyorlar, al hasta et devret mantığı ve hasta ve doluluk garantisi ile, yani sağlık bakanlıgı kamu spotu hedefleri ile ters düşüyor, doluluk oranı düşük görünmesin diye atıl yerler suriyeli hastalar ile dolduruluyor.

    benden bu kadar, eğer bir noktaya geldiysek varın o noktayı siz değerlendirin.
    ben hala vergilerim karışılı olan ücretsi eğitim ve sağlık hizmetlerimi alamıyor, üzerine para ödemek zorunda kalıyorum.
  • "dolar kurunda yaşanan artış sebebiyle ameliyatların aksadığı haberleri sağlık bakanlığı tarafından yalanlanırken, karadeniz teknik üniversitesi tıp fakültesi farabi hastanesi’nden gelen haber yaşanan son durumu ortaya koydu. ameliyat olacak hastaların yakınlarından solunum devresi ve eldiven istendiği ortaya çıktı.

    hasta yakınlarının medikal firmalara yönlendiriliyor ve ameliyatı yapabilmek için solunum devresi ile eldiven isteniyor..."

    https://www.birgun.net/…tir-ameliyat-ol-234450.html
  • dünyada örneği olmadığını düşündüren uygulamalardır.

    uzayda filan var ellaam. kimse akıl sır erdiremiyor kendilerinden başka
hesabın var mı? giriş yap