• alcatel'in turkiye'de piyasaya cikan ilk modellerinden birisi.. yenisinde handsfree ozelligi, dualband gibi extralar var.. standby ve konusma suresi acisindan super..
  • habire bozulan sevgili telefonum... bide salladıkça çııngırak gibi ses çıkartıyo, bozusada iyice yenisini alsam dedirtiyo..
  • alcatel one touch view'den önce piyasaya sürülmüş, iki satır ekranı, kalem pille kullanabilme opsiyonu felan bulunan, dandirikliğin dibine vurmuş, lakin oldukça sağlam(950 kg'lık bir otomobil üzerinden geçtikten sonra mevzu bahis telefonla hala konuşabiliyorsunuz) ve rengarenk telefon modeli*.
    sonradan değiştirildi tipi. ince belli çay bardağı formu felan kazandı. lakin biz onu hala unutmadık.

    (bkz: eski sevgilinin cep telefonu)*
    bonus: (bkz: eski sevgilinin yeni telefonunu aramak)
  • yillarca kullanilsa da bana misin demeyen, uzun süre sarji bitmeyen dayanikli, kullanisli ve de $ik bir telefon modelidir. alcatel firmasi türkiye üretimini durdurdugu icin artik elde kalan modeller hatira niteligi tasimaktadir..
  • kiz telefonu olarak damgalanan cins ayrimciligina kurban verilen nostaljik telefon. her ne kadar bazi(si)lari bataryasinin dayanikliligini ovse de. bunu bataryayi degistirdikten sonra yaptiklari icin bir not kiriyoruz kendilerinden.
  • çok sevmeme ve gercekten saglam bir telefon olmasına ragmen zaman zaman bana 'acaba bu telefon kızılderili mi?''' diye düşündürtmüş cep telefonu.çünkü ''gönderim?'',,'silmek mi?'' gibi cümleler kurar.kendi zamanına göre üst seviye telefonlarda bulunan özelliklere sahiptir.iletim raporu,numaranın gizlenmesi,saat,alarm,notlu alarm vs..gibi
  • rengarenk, çok iyi çeken, şöyyyle telefonu salladınız mı antenini ışın kılıcı gibi fırlatan (tamam biraz eskimesi gerekiyo ama ossun), şarjı çok uzun süre giden, gitmese bile kalem pil opsiyonu ile her daim iletişim kurabileceğiniz, ve binlerce kere düşürülüp, etrafa saçılan parçaları birleştirildiğinde yine ısrarla çalışan, ve hatta 120 ile giden arabanın camından fırladıktan sonra da yine çalışmaya devam eden sorumluluk sahibi bir telefon modeli.

    pek severdim çalınana kadar.
  • yüksek ampere sahip sarj pilleri ile kullanıldıgında (1600 mah gibi) bekleme ve konusma suresi ısrarla uzayan telefon.piller bitmek bilmiyor.boylece orjinal pili olmadan da (artık bulunmuyor) yıllarca kullanabileceginiz bir telefon haline gelen zamanının müthiş icadı.kendisiyle cok ciddi bir trafik kazası gecirmeme ragmen halen sapasaglam ve calısan telefon. ben aylarca hastanede yattım o aynen çalışmaya devam etti valla.
  • ilk telefonum, ilk göz ağrımdır. ekranının büyüklüğü sebebiyle ekran kartına sahip olma spekülasyonlarına sebep olmaktadır. takoz ve savunma aracı olarak da kullanılabilen bu telefon, antenin uzatılması ve takılıp çıkartılabilen tuş korumalığının aşağı çekilmesiyle bir anda yarım metre uzunluğa erişebilir.
  • yıllarca kullandığım (ilk göz ağrım), defalarca yere düşürmeme rağmen sapasağlam kalabilmiş, şarjı uzun ömürlü olan, bağyanlar için de bir savunma aracı işlevselliğine sahip (tuğla gibi maazallah), lavuun birine çaldırmasaydım eminim hala kullanıyo olacağımı düşündüğüm, yuvarlak hatlı cici telefon.
hesabın var mı? giriş yap