• 5 haziran 1999 doğumlu ispanyol tenisçi, 2017 wimbledon genç erkekler şampiyonu. babası isveçli, annesi rus, kendisi malaga'da dünyaya gelmiş, bundan önceki roland garros'ta yarı final oynamış, istatistiklerine bakarsak rakiplerinden daha fazla riskli vuruş yapıyor ve fileye geliyor, bu turnuvada set kaybetmeden şampiyon oldu.
  • 2018 yılında bir ıtf şampiyonluğu olan 18 yaşındaki ispanyol tenisçi. genellikle ispanyolların çoğu toprağı daha çok sever ama bu eleman daha çok sert ve çim zeminde toprağa göre daha iyi galibiyet yüzdesine sahip buda dikkat çeken bir detay.
    birde saç tarzı baya değişik.
  • kariyerinin ikinci atp turnuvası olan estoril 2019'da yarı final oynama başarısını yakalayan tenisçi... elemelerde fratangelo ve evans'ı yendikten sonra, ana tabloda fritz, chardy ve monfils'i yendi, yarı finalde cuevas'a kaybetti.
  • bugün alexander zverev ile oynayacak olan 22 yaşındaki tenisçi.

    bence 3-0 yenilecek ama belli olmaz...
  • kariyerinin sadece 6.grand slami olan (bkz: roland garros 2021) de çeyrek final oynama başarısı gösteren tenisçi... bu turnuvada van de zendschulp ve ruud karşısında 3-2 kazandı, delbonis'i yendi ve zverev'e kaybetti.
  • kariyerinin sadece 6. gs'sinde çeyrek final oynadı ama keşke oynamasaymış. süper dandik bir maç izletti sağolsun. çoğu zamanki gibi hataya çok açık oynayan, mental yönden yerlerde gezinen a. zverev karşısında hiçbir varlık gösteremedi. bu çocuk genç yaşına rağmen tsitsipas, zverev, medvedev, berettini gibi isimlerle aşık atamaz ileride.

    neyse ki akşama medvedev-tsitsipas maçı var. toprak kort antipatisini geride bırakmış gözüken medvedev ve bu zeminde zaten gayet iyi olan tsitsipas inşallah güzel bir maç izletecek. 5 set olur sanki.
  • tipine tavırlarına çıkardığı mağara insanı seslerine oyununa toptan kıl olduğum ispanyol tenisçi.

    an itibariyle monte-carlo masters 2022'de djokovic üstadı höh öh böh bğöööhh diye böğüre böğüre yenmekte.
    umudum djokovic'in kendine gelip bir de üstüne galip gelip genç antipatiğe haddini bildirmesinden yana.
  • tipine kıl olduğumun davidovichi taylor fritz'i monte-carlo masters 2022'den göndermesiyle bir nebze sempatikleşti gözümde nihayet.

    22 yaşında ispanyol tenisçi.
    monte-carlo masters 2022'de canavar kesildi. şimdi yarı finalde.
  • monte carlo' da djokovic'i eleyerek büyük ses getirdi. dün de taylor fritz'i yıkarak yarı finale yükseldi. bugün dimitrov ile yarı final oynayacak.
    henüz 23 yaşında ve her ispanyol gibi toprakta müthiş oynuyor.

    bu turnuva onun için bambaşka bir hikaye olabilir.

    edit; dimitrov' u da eledi, yarın finalde tsitsipas'la kapışacak. gönlümüz ispanyoldan yana.
  • monte-carlo masters 2022'de finale çıktı çıkacak gibi duran bir canavar tenisçi. ispanyol diye geçer. tipine bakınca tahmin etmek güç zira rus ve isveç kökenleri olan bir tip.

    edit1: dimitrov almış ikinci seti. kim bilir belki de spaniard değildir finale çıkacak olan...
    edit2: fokina finalde.
hesabın var mı? giriş yap