• arap masallarıyla kafayı yemiş yobaz görmek istemiyorum yasaklansın.
  • bedava dağıtılmalıdır
  • bağırıp çağırmanın, sağa sola işemenin kusanın sıçmanın sebebinin içki oldugunu sanan malların yazar yapıldığı bok çukuru oldu iyice burası. ulan eğitimsizlik işte bunu anlamayacak kadar kör müsünüz?
  • beyinsizlik de yasaklansa keşke dedirtmiştir. ben de maruz kalmaktan bıktım.
  • dostum. paranızı kim ödeyecek?

    edit: birkaç atarlı mesajdan sonra tekele uğramaya karar verdim. hadi yine iyisiniz.
  • lan 1 litre rakının 449 lirası vergi.

    tütün ve alkolden alınan yıllık vergi neredeyse 200 milyar tl.

    sen diyanete anlat bunu. adamlar da milyonluk mercedes' ler le cirit atmasınlar bence de.

    soygunun kralı yapılıyor, bu paranın getirdiği sarhoşluğun ötesi yok zaten. lütfen yasaklansın.

    yerse tabi..

    ekleme editi: sinirimi alamadım. ulan götoş, sağa sola kusanlar, etrafa sıçanlarmış. camide içki içtiler benim başörtülü bacımın üzerine işediler dediler de gene yasaklamadılar. vergi üstüne vergi bindirdiler. ülkenin yarısı evde rakı yapmayı, tütün sarmayı öğrendi lan. onlarca insan kaçak içkiden kör oldu, öldü lan öldü. bir hırsız başka hırsıza parasını kaptırır mı hiç. samimi söylüyorum yasaklasınlar. belki alkol alıp kavga çıkaran birinden değil ama 70 ayrı suçtan elini kolunu sallaya sallaya dışarı salınmış bi psikopat tarafından ebeninkini gördüğünde idrak edersin olayı. yasaklansın ulan.

    not: bu entry kol gibi vergisini ödediğim rakımı içerken girilmiştir. ezanlar susmasın.
  • (bkz: yerli paki)
  • senin bu mantığına göre cinsel olgunluğa erişmiş tüm erkeklerin hadım edilmesi gerekir. her an bir cinsel saldırıda bulunma riski taşıyorlar. penis kullanımı yasaklansın tüm erkekler çömelerek çiş yapsın. bak çözdüm olayı. ayrıca bu alkol her bünyede aynı şekilde etki etmiyor ama cahillik kendine yer bulduğu her kafada aynı sonuçları veriyor. yukarıda yazdıklarını yapan kendini bilmezlerin bu hale gelmeleri de tek sorumlu alkol mu acaba, yasaklı madde almış olamazlar mı, bu durumu kim denetliyor. gördüğün her zibidiye kan tahlili mi yaptırıyorsun sen hayırdır bu sonuca nasıl vardın.
hesabın var mı? giriş yap