• ülkedeki çocuk gelin sevdası sınırları aşmış, yabancıların diline pelesenk olmuş. utandım utandım utandım. hem de çok.

    http://i.hizliresim.com/x9pqp0.jpg

    -gelin ve nedimeleri nerede? gördüğüm bir avuç i.ne.
    + gelin, çocuk bakım evinde. biraz sonra kaçıracaklar.

    ek: nedime.
  • ah şu çılgın türkler.
    adanalı olma ihtimalleri yüksek.
  • "evrim var mıdır?" sorusunun kanıtı olan çomardan evrilmiş insanımsıları barındıran video.
  • çılgın değil salak türklerdir.

    aynı işi türkiye de yapmakla almanya da yapmak arasındaki tek fark : bu görüntüdeki her tipoşun güneş batmadan mahkeme huzuruna çıkarılacağı , olaya dahil olan her aracın bağlanacağı , havaya kuru sıkı ateş eden ( aklı varsa kuru sıkıdır ) kişilerin gözaltına alınacağı ( ve muhtemelen daha önce de kaydı varsa - sınır dışı edileceği ) gerçeğidir.

    saydıklarımın harfi harfine gerçekleşeceğine adınız gibi emin olabilirsiniz bi kaç güne okursunuz zaten medya dan.
  • daha önce berlinde bir benzerine bizzat şahit olduğum olay. potsdamer platz gibi bir meydanda birden korna sesleri gelmeye başlamasıyla, kornaya abanan hanzolardan burada da mı varmış diye şaşırırken ben, bunlar meydanın ortasında trafiği durdurup arabadan inip iğrenç bir oyun havasında oynamaya başladılar. altlarındaki arabalar ultra lüx bir de. madem para kazanabiliyorsun, azıcık kendini de geliştirseydin, tek hücreli kalmasaydın keşke. bunun adı eğlence veya gösterişten ziyade ezikliğin dışavurumudur adeta.
    işin ilginç yanı, bu olayı izleyen bazı almanlar sinirlenirken, çoğunluğunun bu duruma alışmış olduğu ve türkler işte deyip gülüp geçmesiydi. onları bile alıştırmışız bu duruma.
  • sonra "avrupalılar bizi sevmiyir" diye ağlayıp durursunuz, şu barzoluğa bakın.
  • bu tür suçlular ile mücade etmenin yolu bir araya gelmekten, mücadele edenlere destek olmaktan geçiyor:

    umut vakfı
  • dünyanın her yerinde ortam zaten gergin, amk salaklarını terör saldırısı diye havadan yok edecekler haberleri yok.
  • dert etmeyin, almanlar "aa ne otantik diye" mutlu bile olmuslardir izlerken, atraksiyon yok adamlarda zaten. iyidir yani arada, amerikadaki zenciler nasil ülkeye renk katiyorsa, türksüz bir almanya da düsünülemez. bir kila hakan'in havaya sikmasi gibi olmasa da sevindirici gelisme.
hesabın var mı? giriş yap