• taa iphone zamanından beri kullandığım ios cihazlar için yazılmış belki de en gerekli/başarılı yazılım.

    basitçe; kendi kütüphanesi var oradan belli başlı "sesleri" indirebiliyorsunuz. farzımahal, yağmur sesi var, ama 20 çeşit yağmur. rüzgar var, fransız cafe sesi var, restoran sesi var, yan odadan gelen televizyon sesi var, yani oldukça enteresan sesler var. istediğini seçip, isterseniz belli bir sıraya da koyup, bu seslerin sürekli çalmasını sağlıyor.

    adıyla uygun şekilde; o an orada farklı bir ambians yaratıyor.

    özellikle uyku için, karanlıktan korkanlar, ışık ve/veya ses olmadan uyuyamayanlar, dahası kötü düşünceler, imgeler yüzünden sürekli uykunuz kaçıyosa ve imsomnia'nın sürekli direğinden dönüyorsanız ve tekrar eski kötü günlere dönmek istemiyorsanız hayat kurtarıcı olabiliyor. mis gibi uyuyorsunuz.

    rakiplerinin hepsini incelemedim elbette ama indirilebilir içerik olarak genişlemekte ve oldukça sağlam olduğunu söyleyebilirim.
  • fragmanından bir yorum yapamadığım film.
    720 saatlik filmi nerede oynatacaklar acaba?
  • askere gider gibi girilmesi gereken 720 saat süren film. yani ben şahsen bizzat bir daha o travmayı kaldırabilir miyim bilmiyorum da, allah izleyeceklere eyüp peygamber sabrı versin.

    yanınıza temiz don mon alın diyeceğim de, kantinde bunların hepsi oluyor zaten sevgili arkadaşlar. ama çengelli iğne, pudra filan alın yine de siz. bulunamayabiliyo. yine de siz bilirsiniz. zaten o karanlıkta pek çok şey yer değiştirecektir.
  • bilet fiyatları merak uyandıran filmdir.

    günümüz şartlarında sinemalara gelecek en baba filmin 4 saat olacağını ve ortalama bilet fiyatının da 14 tl olduğunu var sayarsak 14*720/4= 2520 tl gibi bir bilet maliyeti ortaya çıkar ki böyle bir fiyatlandırmayla gelirse sinema salonunun sahibi afiş bastırmaya bile yeltenmez.
  • 4k formatinda malum ortamlara düstügünde nice insanlarin ratio ban yemesine neden olabilecek, bir yandan yönetmenin film öncesi tutumlarina bakilirsa cok iyi bir film olacagi yönünde beklentileri arttirmistir.
  • yarısında çıkacağım film.
  • sanıldığı kadar uzun değildir. ya nuri bilge ceylan çekseydi
  • fragmanın yarısında çıktığım ve izlememeye karar verdiğim film.
  • alakasız bir yerde denk geldiğim ve "yöööhhh yok artık o nasıl olacak yav" ve türevreli tepkilerini vermeme sebep olan ve 2020 de yayınlanması ön görülen tüm zamanların en uzun filmi.

    bu arada tüm zamanların en uzun filmi derken aklınıza 5-10 saat gelmesin. film bundan bir kaç yıl önce 10 günlük uzunluğu ile tüm zamanların en uzun filmi olan modern times forever ın tahtını yerinden sağlam sağlayacağa benziyor.

    neden mi?

    hali hazırda çıkmış olan fragmanının 72 dakika olduğunu ve filmin 2016'da çıkması öngörülen ikinci fragmanının 7 saat 10 dakika olduğunu ve 2018 de çıkacak olan 3. fragmanının ise 72 saat olduğunu söylediğimde, 2020 de 1 ay sürecek olan gösterimin olacağını söylemem sizde nasıl bir etki yarattı bilmem ama beni fazlası ile dumura uğrattığı ortada.

    ayrıca;

    çeşitli sitelerde yazan bilgilere göre fragmanlar ve filmin kendisi belirli bir süreliğine yayında kalacak ve sonra imha edilecek.

    yukarıda linkini verdiğim fragman 20 temmuz a kadar izlenebilecekmiş

    filmin yönetmeni ambiancé için “uzay ve zamanın gerçeküstü hayalsi bir yolculuğu” diyor. ayrıca weberg, bu filmin kariyerindeki son film olacağını ve 2020'deki tüm dünyada yapılacak gösterim sonrasında filmin tüm kopyalarının imha edileceğinin de altını çiziyor.
  • 2020'de çıkacak olan "dünyanın en uzun filmi"
    720 saat (30 gün boyunca 1 saniye bile ara vermemek) uzunluğundadır. fragmanı 72 dakikadır ve film uzayla ilgilidir.
hesabın var mı? giriş yap