• şaşkınlıkla izlediğim olay. milyonlar meğerse ampute futbol hayranıymış. tüm sosyal medya coştukça coşuyor. hay allah.

    edit: kimsenin siparişi üzerine yazılmış bir entry değildir ve bu entry silinmeyecektir. ampute milli takımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. şahsen ampute milli takımın varlığından haberim bile yoktu. varsın bu da benim ayıbım olsun. lakin öylesine bir coşku hakim ki şu an, sanırsınız tüm süreçte aynı destek devam etti. yapmayın allah aşkına, bari vakur bir tavırla tebrik edin, finale kalana dek bilmiyorduk ama şimdi öğrendik ki bir başarı varmış ortada bu sevinci paylaşmaya geldik diyin. tek vurgulamak istediğim daha samimi olunmasıydı. kim bilir bu koca yürekli futbolcular finale kalana dek ne zorlu zamanlardan geçtiler de kendi kendilerine atlattılar.
  • bi sus amk
  • primci futbolcuların yakınlarına açtırttığı başlık olabilir. ayrıca amputeyi değil ama ruhu tanıyoruz.
  • (bkz: kime ne yarram?)

    edit: arkadaş densiz kaynıyor ortalık.. sözümüzü kişisel algılayıp damlamış birkaçı hemen mesaj olarak..

    tabii ki yeni öğrenenler vardır, ancak cehaletle bağdaştırılamaz bu.. parlatılmadı bu çocuklar, ilgilenilmediler.. çünkü kimsenin bir bokuna yaramıyorlardı.. kimse bunların sayesinde ekranlarda görünemiyordu.. bugün öyle mi? değil..

    bak, bakanı da orada, başkanı da, otu da boku da..

    ama herkes öyle değil lan..

    ben mesela.. değilim..

    çoğu insan "ampute" kelimesini duyduğunda "küfür etme lan amına koyarım" çekerken, ben bu gençlerin rehberliğini yapıyordum antalya kamplarında..

    sene 2010 ve 2011, side..

    çoğu haberdar değilken, kardeş olmuştum çoğuyla..

    "kişi kendinden bilir işi" hesabı bir laf attık ortaya.. çok şeyabmayın la.. alınmayın..
  • dahil olmadığım güruhtur, fakat şöyle bir bakınca bu güruhun bir zararı yoktur. zira bu adamların taraftarlığa dönüşecek sempatiye ihtiyaçları var.

    şahsen bugün öğrendim, ne sempatizanı oldum ne de antisi. tebrikler der geçerim.
  • millet olarak başarıya, doğallığa, dürüstlüğe o kadar susamışız ki, hemen kanıksayıp, insani bir şeylerde birleşiverdik. iyiliği güzelliği nasılda hemen tanıdık.

    valla seyir zevki üst seviye bu disiplini bundan sonra kesin takip ederim ben. böyle başarılı bir milli takıma köstek değil, destek olunmalıdır net..
  • uzmani olan arkadaslar daha net ifade edecektir ancak, sanirim en basit haliyle "farkindalik yaratmak" olarak ozetlenebilecek durum.

    turnuva basladiginda spor kanal ve gazetelerinde (sayfalarinda) kucucuk haberler goruyorduk. simdi basari uzerine cok genis yer aliyor takim.

    onemli olan devami surecin. ara sira gundemde tutarak, ampute takim(lar)da oynayabilecek durumda olup bugune kadar harekete gecememis birilerini spora kavusturmaya destek olabilirsek varsin sozlukcu arkadaslarimizin bazilari "yavsak-populerci" filan desin arkamizdan.

    emegi gecenlere saygilarimla
  • futbolda başarı gelmeyince hemen alternatiflere sarılıyoruz.
  • aynen öyle. dün öğrendik bugün hayranı olduk. olunamaz mı? bunun bir 6 aylık kursu mu var? ilk öğrendiğimiz şeyleri hemen sevemez, üzerine konuşamaz, heyecanlanamaz veya bu yeni öğrendiğimiz şeyi sevdiğimizi paylaşamaz mıyız?
    ya hadi siktir git annenin kucağına da sıcaklığın bir şey yarasın bari.
hesabın var mı? giriş yap