• destek verdiğim kampanya
  • yetmez ama evet dediğim kampanya. çünkü eksik, bazen öyle başlıklar oluyor insanın onuruna dokunan, aşağılayan, taciz eden benim gibi saray terbiyesi almış, fransız mürebbiyelerle büyümüş, ladylik okullarında derece yapmış bir kişi bile ebedinden ecdadına, dalağından mitokondrisine kadar sövesi geliyor.

    küfür eden yazarların uçurulmasının yanı sıra küfür isteyen başlıkların ve bu başlığı açanların da uçurulması elzemdir, teşekkürler, saygılar.
  • desteklenmesi gereken kampanya. iletişim kurma becerilerinden yoksun kişilerin sözlükte yeri olmamalı.
  • arttırıyorum, ana avrat değil, tüm "küfredenler uçurulsun".

    (bkz: küfredenler uçurulsun kampanyası)

    türk toplumu ve yabancılar için bir nevi bilgi kaynağı olan bu "nezih" (veya nezih olması gereken) ortamda küfretmeden yazamayacak herkes uzaklaştırılmalıdır.

    1 küfür çaylaklığa düşürür, 2 küfür uçurur ve gönderileri silinir -- şeklinde olmalı.
  • sözlüğün reklam gelirlerini düşüreceği için asla başarıya ulaşamayacak kampanyadır.

    önemli bilgilerin verildiği entry'ler artık pek önemli değil zira bu entry'lerin alıcısı yok. bu zamanlarda sözlüğe en çok tık getiren kullanıcılar birbirine küfürler edenlerdir. e sözlük yönetimi de enayi değil; kalkıp da en çok tık getiren suserları bir anda uçurmayacak elbette. en fazla arada 1-2 tane günah keçisi bulup uçururlar ve onlar da başka isimlerle geri gelir. zaten şahsınıza küfreden bu tür suserları şikayet ettiğinizde en fazla 1 hafta çaylak yapılıyorlar, daha sonra kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.

    not: 3-4 mesajda bir maç için ana avrat küfreden, fetöcü diye nick altına iftira atan adam ancak 1 hafta çaylak yapıldı; oradan biliyorum. bilseydim her mesajını 1'er hafta arayla şikayet ederdim.
  • daha önce de önerdiğim ve desteklediğim kampanya. bir kaç kez uyarılsın, diyelim üçüncü uyarıda atılsın. ama yapılacağını sanmıyorum. malum dürüm parası.
  • (bkz: tixanthrope)
  • destekliyorum
  • kesinlikle desteklediğim kampanya.

    argo ve kaba üsluptan hiç hoşlanmam. maalesef sözlük ağzı bozuk tiplerle kaynıyor. küfürsüz bir entry okumak neredeyse imkansız hale geldi. bir de mesaj atarak hakaret yağdıranlar var. her türlü uçurulması gereken saygısız kişiler.
  • çok fazla küfür eden biri değilim ama, şairin dediği gibi

    " şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz, lan bu kadar orospu çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz"

    yani ana avrat soy sop düz gidenler için katıldığım düşünce lakin bazen küfürsüz yazmayı zul görüyorum bazı olaylarda.
hesabın var mı? giriş yap