• hesabı hacklenmiş mi bana mı öyle geldi
  • eski bir subay olmasına rağmen büyük gizlilik taşımayan hemen hemen her bilgiye halen ulaşabiliyor.böyle insanların da orduda bulunduğunu bilmek umut veriyor.umarım yasama,yürütme ve yargıda da aynı şey geçerlidir.
  • uzun süredir twitter'da takip ettiğim asker kişisi.

    camiadan biri olarak yazdıklarının % 90'ının altına imzamı atarım.

    kendisi kurmay bir subay sanırım. yaptığı eleştirilerde tsk'daki kurmaylık ve terfi sistemine çok fazla değinmiyor ondan diyorum.
  • takip etmediğim fakat az önce bir rt ile gördüğüm, ekşisözlük te kendisi hakkında yazılan yalan bilgilere kızan paylaşımcı.
    siradanbirigibi isimli kullanıcının yalan entry girdiğini belirtmiş.

    link

    not: tanımam etmem adam biri bahsetse demiş görev edindim haberi de yok her kimse.
  • egosu yüksek bir abimiz fakat seviyoruz.
    floodlara burdan ulaşılabilir. seriler
  • söz konusu güneydoğudaki operasyonlar olduğunda ilk takip edilmesi gerekenlerden biridir. yalnız hesap ismini hala çözemedim: harbi analiz mi yoksa harp analizi mi?
  • düzeltme: bu sinsi, takiyyeci, vatan haininin güya bu konularda kulağı kesik olduğunu düşünen beni dahi nasıl kandırdığını göstermesi için aşağıdaki darbe öncesi yorumumu ibret-i alem için silmeyeceğim. aşağıda yazılanların hepsi çok başarılı bir takiyyenin sonucuymuş. vatan savunmasında kalmak yerine, abd destekli bir cemaat darbesinde piyon olmayı tercih etmiş, sadece kendisinin değil, ona güvenen bizim gibi adamların da başını öne eğmiştir. darbe kadar üzmüştür ihaneti...

    hakkında "başçavuşmuş" diye entari girilen emekli kurmay subaydır. üstsubay bir yakınım tarafından terörle ilgili güncel+doğru bilgi ve analizleri okumam için tavsiye edilmişti bana. bugüne dek bir kez olsun verdiği bilginin doğruluğu şaşmadı. sadece bilgileri değil, analizleri de okunasıdır. kafatasçı değil, aksine yöre insanıyla ziyadesiyle empati yapan ve terörü dert edinmiş, bir çok meslektaşının aksine şöhret kazanmak yerine perde arkasından da olsa nalına da mıhına da vurarak doğru bilgileri paylaşan bir adamdır kendisi. mete yarar'la felan karşılaştırıldığını okudum, benim nazarımda mete yarar analizi harbi'nin gölgesi olamaz o kadar diyeyim.

    şu adama twitterda ayar vermeye çalışırken "86/3 tertip tank şoförüydüm, sen benden iyi mi bileceksin lan " diye saçmalayanları gördüm, bundan fazlası olmaz derken sözlükte hakkında rütbe üzerinden saçmalanıldığına denk geldim. kurmay bir başçavuş'u literatüre kazandıran bu arkadaşlar da ayrıca tebriği hak ediyor...bu adam bunca sığırla uğraşıyorken ve bu paylaşımları yapması da ayrıca takdire şayan...

    buradan -okuyorsa- kendisine ufak bir eleştiri; bazen fazla alıngan olup fevri davranabiliyorsun abi, ki bu da seninle internette yeni tanışanlara itici geliyor olabilir. biraz daha sabır abi, herkesi ciddiye alma...
  • twitterda savunma ve askeriye konularında en çok takip edilmesi gereken iki kişiden birisidir.

    diğeri için (bkz: arda mevlütoğlu) (bkz: orko 8)(aynı zaman da sözlük yazarı)

    darbe editi

    adam fetöcü çıktı.ulan o kadar da iyi yazıyordu.hiç hissetmedik bile.

    kaynak
  • terörle mücadele konusundaki askeri strateji hakkında oldukça aydınlatıcı ve faydalı şeyler kaleme alan twitter hesabı.

    ancak dükkanı kapatmış.

    "dostlar, özel çalışmalarıma konsantre olmak amacıyla, bir müddet sonra hesabımı kapatacağım. twitterda yeterince terörle mücadele konusunda bilgi veren hesap oluştu. oralardan takip edersiniz." şeklinde bir açıklama yapmış twitter hesabından.

    başka bir ortamda da olsa yine paylaşımlarına devam eder inşallah.

    ek: nah dvm eder cunta ekibindense eğer...
  • bugün itibariyle herkesi şaşırtmıştır ve darbenin sinyalini vermiştir. kendisinden darbe destekçisi olmasını beklemezdim. bizi ters köşe yapmıştır. kendisi ve destekçileri için en kötü senaryoların yaşanmasını diliyorum. beğen beğenme artık darbeler dönemi geçmiştir. böyle birşeye kimsenin hakkı yok! kendisi gibi böyle şeylere sevinenleri de bir yere not alın.

    not: akp
    not: chp
    not: mhp
    not: ne yazık ki hdp.

    aha bu profilin linki

    bu da bahse konu sinyal ve kendisini ifşa eden twitlerin resim

    merak edenler için açıklama:
    kendisiyle ilgili cehaletle (kendisinin ne halt olduğunu bilmediğimden) hayranlık dolu entarimi sildim. her insan yanılabilir. bu başlığı pek takip eden yoktu.

    ülkemize büyük geçmiş olsun. doğan güneş güzel haberler getirsin. arap cumhuriyetleri gibi olmasın sonumuz. tamam herkesin memnuniyetsizliği var. az veya çok. fakat çözümü terör dışında silahta, tankta tüfekte aramak caniliktir.

    kendinize iyi bakın, umarım siz ve yakınlarınız ve de tüm ülke vatandaşları kazasız belasız atlatır bu lanet olasıca süreci.
hesabın var mı? giriş yap