• edit: haber yapılmaya başlanmış ekşinin güçü

    (bkz: 19 mayıs 2020 koşuyolu'nda ezilen kedi)

    ankara batıkent'te köpek besleyen kadına saldıran çomarlar. yavru köpekler aç kalıp ölmesini istiyor bunlar. ankara belediyesinin, mansur yavaşın, olaya el atıp, çomarların elinden o köpekleri alsınlar.

    "bugün ankara batıkent’te sokak hayvanlarını besliyorum diye hem çocuklar hem yetişkinler tarafından saldırıya uğradım.sırtıma tahtalar atıldı ve yaralandım.pencerelerden üzerime soğanlar fırlatıldı. yalnızdım ve çok korktum.cezasız kalmasın lütfen"

    https://twitter.com/…iii/status/1262443262956142593
  • yavru aç hayvanları besleyen bi kadına hakaret ederek taş atan adamın çocuğu vatana millete hayırlı evlat mı olacak? ben söyleyeyim it kopuk olacak kızlarımıza tecavüz eden tekme atan şerefsizlerden olacak.

    devam edin.
  • ınsan müsveddeleri. umarım birgün aynı muameleyle karşılaşırsınız şerefsizler, insanlığınızı sikeyim. çok düşünüyorsan kendin gibi vahşi çocuklarını, ararsın barınağı, olay hallolur. hayvanlığın lüzumu yok diyeceğim de, hayvanlar sizden daha medeni.
  • şimdi bunlar açın halinden anlamak için oruç tutuyordur kesin.
    bıktım şu çoğrafyanın kadın ve hayvan düşmanlarından.
  • mansur başkan harika işler çıkardı, bunlarla da ilgilenecek vakti olursa bu corona mevzusundan sonra gerçekten kusursuz diyebileceğimiz bir başkan olacak.

    videoda avaz avaz bağıran hiç kimseyle muhattap olmak istemezdim.
  • çok çirkin bir işe imza atan görgüsüz insanlardır.

    bir meramınız varsa derdinizi medeni şekilde anlatacaksınız.. tamamen iyi niyetle oraya gelen bir insana saldırmak nedir? üstelik savunmasız bir insan karşınızdaki.

    şunu da ilave edeyim.

    medeni ve gelişmiş ülkelerde sokak hayvanı diye bir şey olmaz. herkesin hayvanı kendi bahçesinde veya evindedir ve sahiplidir.. türkiye'de de öyle olması acilen gerekmektedir.

    bir de hayvan denince aklına sadece kedi, köpek gelen ve diğer tüm hayvanların çektiği acıları ve işkenceleri görmezden gelmek hayvanseverlik değil olsa olsa türcülüktür.

    kedi, köpek için kendini parçalayan tiplerin koyun, keçi, inek gibi hayvanlar için gık ettiklerini görmedik bugüne dek.

    hiç değilse helal kesim denen vahşete karşı çıkın da hayvanlar kendi kanlarında can çekişip çırpınarak boğulmak zorunda kalmasınlar.
  • böyle anne babanın çocukları da ileride onlar gibi hayvan düşmanı oluyor . önce o bağıran , bir şeyler fırlatan anne babayı eğitmek lazım.
  • rezalettir.

    belediyenin bu masumları o muhitten derhal alması gerekiyor. bu gözü dönmüş yaratıklar bu masumlara her şeyi yapabilir. (bkz: up)
  • olayın twitter üzerinden mansur yavaş'a taşınması gerektiği kanaatindeyim. kendisi mutlaka müdahale edecektir. iş böyle giderse, kadına şiddet devam ettikçe halk kendi adalet sistemini kuracak. suçlu yine adaleti arayan olacak. bitmiyor içine ettiğimin ülkesinde kadına zarar vermek için bahaneleri...

    bahaneleri ile azalarak bitsinler dediğim çomarlardır.
  • yavru köpekciklere mi, onları beslemeye çalışan kadına mı yoksa kadını kovalayan çocuklara mı daha çok üzüleyim bilemedim.

    o yetişkinlerin kötülüğü tartışılmaz ama onların yetiştirdiği çocukların da ileride kendileri gibi olacağı düşüncesi korkunç. o çocuklar vicdanlı bir ailede büyümüş olsalardı çok daha farklı olacaklardı. şimdi küçücük yaşlarında hem sahipsiz köpeklere hem yetişkin bir kadına saldırmayı hak görüyorlar kendilerine. yazık.
hesabın var mı? giriş yap